Hogy lehet babakocsival közlekedni, ha az ember nem liftes házban emeleten lakik?
Van tároló ott tartjuk a babakocsit lemegyünk ott beültetem és bezárom a tárolót séta aztán gyerek ki babakocsi be séta fel az emeletre.
ugyanugy van ha a férjem is itthon van.
milyen gyakran? változó már nagy nem kell napi szinten a babakocsi csak ha nagyobb távra megyünk amit nem birna de babakorában min. mindennap max kétnaponta időjárásfüggő.
Nincs a földszinten zárható babakocsi tároló?
Egyébként a hordozókendőt javaslom még.
első v. igen én alapul vettem a tároló meglétét.
ha nincs ilyen akkor váltsatok egy könnyebb önsúlyú babakocsira azt fel tudod vinni az emeletre.
Most akarjuk eladni a lakásunkat (mert most van rá vevő), és pár hónapra albit keresünk. Nyáron költözünk külföldre, addig kellene. Csak hát ami jó, az a harmadik emeleten van, és nincs lift. :-( Én öt hónapos terhes vagyok, a kisfiam 10 hónapos. Lehet, hogy van lent tároló, nem tudom, de akkor is az a kérdés, hogy hogy lehet felcipelni a gyereket, plusz amit vásároltunk a boltban? Még akkor is, ha az ember nem terhes, de így meg pláne.
Na de tudom, valami megoldás tuti van, mert nem csak földszinten és liftes házban élnek gyerekesek.
Erre szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy lehet az ilyen időszakot átvészelni?
3.emeleten lakunk.Van lenn tároló,így ott tartom a babakocsit.Férjem külföldön,a kicsi 4 hós a nagyok 3 évesek.
Kicsit kézben viszem a két nagyot vezetem.Fél óra mire letotyogunk:)Séta után bolt,ha sok mindent veszek,hátizsákot viszek így fel tudom hozni.Mindennap egyedül csinálom,sokszor megszáradni megyek le:))))
Nyugi menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!