Hogy lehet babakocsival közlekedni, ha az ember nem liftes házban emeleten lakik?
W O W W!!! Komolyan! Mindenkinek!
Köszönöm a tapasztalatokat, várom még másokét is! :)
Szia!
Nekünk volt tároló a földszinten.
Én úgy csináltam, hogy a babakocsihoz kapott textil mózeskosárban vittem le és föl a babámat.
Kb. 2-3 hónapos koráig abban raktam be a babakocsiba, utána már csak a le- és fölcipeléshez használtam, kb. 8 hónapos koráig.
Ha vásároltam, akkor a romlandókat valahogy felcűgöltem a gyerekkel együtt, a többiért meg visszamentem, amikor már levetkőztünk stb, addig a kiságyba raktam a kicsit.
Aztán 8 hónapos korában elköltöztünk a paneldzsungelből egy Bp. melletti kisvárosba, ahol megöl az unalom és esős napokon térdig ér a sár... Éljen a jó levegő! :)
Mi a 3. -on laktunk,liftmentes de lenti tárolós házban.
Mindkét terhességnél ott laktunk, aztán a "Nagy" és a Kicsi cipelése fel meg le, a tároló (bejárat) és az utcaszint között is lépcsőkkel, a tároló pedig láncos lakatos zárással ami két kezes igy a gyerek a földön volt a textilmózesben amig bezártam+ a szatyrok+felébredt nyilván a láncra vagy arra h kivettem a kocsiból.
Oviba vinni reggel a nagyot,elhozni du az csak 2 út és persze nem csak oda mentünk...
Nagy élmémy volt,gyűlöltem ott lakni,sose mennék 1. emeletnél feljebb többet de az is sok tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!