Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom hogy ez a munkájuk, de...

Tudom hogy ez a munkájuk, de az ember semmit nem tehet, ha babakocsival ellenőrzik nem e lopott e? megalázó!

Figyelt kérdés

a bevásárló egybe van építve a dm-el, az utóbbiban vettem bébiételeet, amiket a kocsi csomagtartójába tettem, utána bementem vásárolni a másikba(tudom szólhattam volna, hogy van nálam DM-es áru..csak amiért legutóbb amikor szóltam, olyan nagy ügyet csináltak belőle, matricázás, egymásnak szóltak telon stb, szóval gondoltam gyors beugrom egyetlen dolgot akartam csak venni)

pénztártől kijövök erre leállítanak, hogy adjak blokkot a bébiételekről egymással beszéltek azon a telon. persze odaadtam a blokkot.de elsüllyedtem a sárga földig szégyenemben, a végén annyit sem mondtak bocsánat, vagy bármit.

nem lehet semmit tenni, ezt így le kell nyelni és kész?

2014. dec. 11. 14:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

mert a babakocsival való lopás, az még pluszba gyerekkel való visszaélést is jelent.

ezért duplán égő, már csak a feltételezés is egy anyáról.

2014. dec. 11. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne önérzeteskedj már, egy anya is lehet épp úgy tolvaj, mint bárki más, attól, hogy gyereked van, még nem fognak rögtön szentté avatni.

Ha el akarod kerülni az ilyen helyzetet, akkor mutasd be, amit máshol vettél, aztán ennyi. Nyilván azért matricáztak meg telefonálgattak múltkor is, mert komolyan veszik a dolgot, és csak így tudják ellenőrizni. Erre te fogod magad, és nem mutatod be előre, mert jaj, múltkor is nagy ügyet csináltak belőle. Bravó.

2014. dec. 11. 15:54
 13/22 A kérdező kommentje:

éljen a securití

legszívesebben felmatricáznám a kocsit, hogy vásárolni jövök és boldog karit.

tényleg lehet küldök a vezetőségre üdv kártyát, hogy milyen okos őreik vannak, mily ügyesen ellenőrzik a babakocsis maffiát

2014. dec. 11. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez már kissé kezd átcsapni hisztibe, meg "szent, hős anya vagyok" melldöngetésbe... :/
2014. dec. 11. 17:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, valaki itt nagyon hisztis..és nem a válaszolókra gondolok. Nem gyanús hogy mindenki egyetért abban hogy nem csináltak semmi rosszat? Ennyi erővel többet ne lépj ki a lakásból, mert bárhol ellenőrizhetnek.
2014. dec. 11. 18:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, már tényleg szépen átmentél hisztibe.

Múltkor volt egy kérdés, amiben egy anyuka felháborodott, hogy gyerekkel a kezében meg kell mutatnia a bérletét a buszsofőrnek, eléggé emlékeztetsz rá.

Ugyanúgy lehet tolvaj egy anyuka, mint ahogy bliccelést se zárja ki a kisgyerek. Ez a dolguk, fogadd el!

Ha tudod, hogy ennyire komolyan veszik, nem tudom miért nem tudtad bemutatni előre. De ha már így történt, legalább ne hisztiznél utólag, mert nem neked van igazad.

2014. dec. 11. 18:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél tenni? Hisz te hibáztál!

Amióta megszületett a lányunk, azóta 3x jelzett be nekünk a riasztó kifelé menet nagyáruházakban. Mindig teljes családdal voltunk, a nagyobbiknak már magyaráztuk is, hogy mi fog történni, hisz tudta, hogy a biztonsági őr miért van...

Mivel tudjuk, hogy nem vagyunk bűnösek, nem szoktunk zavarba jönni, az őr a dolgát végzi. Viszonylag hamar rá szoktak jönni, hogy melyik áruból nem vették ki jól a lopásgátlót, elnézést kérnek, és megyünk tovább. A gyerekeknek mindig elmagyarázzuk, hogy ha véletlenül marad a zsebükben olyan, amit másutt vettünk, akkor szóljanak, felmatricázzák, vagy elhelyezzük a csomagtároló "széfekbe".

Ez is egy munka, ráadásul elég hálátlan. Ne vedd ennyire a szívedre!

2014. dec. 11. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus az a fajta lehetsz, aki ha megjelenik babakocsival mindenki boruljon térdre előtte. Akkor ne vasarolj ott, senki nem fog bocsánatkérő levelet írni neked, amiért megsértődtel rajuk. Kicsit túl sokat képzelsz magadról.
2014. dec. 11. 21:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben az égvilágon semmi rossz nincs. A tanulság pedig tényleg az hogy meg kell mutatni a máshol vásárolt árút.

Hidd el ennél sokkal megalázóbb, vagy kellemetlen helyzetek is vannak.

Emlékszem gyerek voltam, kaptam a nagymamámtól egy cipőt. Már több mint egy hónapja hordtam, sose volt semmi baj. Aztán pont együtt mentünk a Polus Tescoba, már befele csipogtam. 9 éves voltam, és a biztonsági őrök szana szét szedtek engem mint gyereket hogy miért csipogok BEFELE. Nem jöttünk rá, így szólva lett az összes őrnek hogy én bizony csipogok. Otthon kiderült hogy a cipőmbe a talpbetét alatt volt a csipogó.

Szintén gyerek voltam még, karácsonyra a nagyapámtól nyomtatót kaptunk. Az ő saját ezer éves használt nyomtatóját. Se doboza, se papírja. Ő pesti, mi vidékiek. Vonattal jöttünk, nagy zsákban a nyomtatóval. Haza fele sétáltunk, a rendőrök megállítottak és minden áron azt akarták hogy bizonyítsuk be hogy honnan van a nyomtató. Átkutattak, megmotoztak. Anyukámat, testvéremet, engem. Mindezt falun, ahol mindenki ismer, látott.

Na ezek megalázó dolgok.

Az hogy egy boltból kijőve elkérik a blokkot, az nem.

2014. dec. 12. 11:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem kellemes erzes de en ezert matricazgatok inkabb. Foleg mert a blokkot is el szoktuk dobni.

Multkor en is csipogtam befele. Mint kiderult, a dezodoromrol elfelejtettem leszedni a lopasgatlot, raadasul ugyanabba az Auchanba mentunk vasarolni ahol vettem. De abszolut nem voltak bunkok, inkabb segitokeszek.

Babakocsinal csak annyit szoktak kerni, hogy a kabatot vegyuk el az aljabol. Ez nem megalazo.

A megalazo az kb 8 evvel ezelott tortent velem, akkor meg nem volt gyerekem es a haverokkal mentunk sört venni az egyik Matchba. Kifele megallitott minket egy biztonsagi or, es MEGGYANUSITOTT, hogy mi bizony loptunk, es pakoljuk ki a taskankat meg a zsebeinket, meg is motozott stb. Ezt mindenki szeme lattara. Na ez, megalazo volt! Hallottuk is, hogy osszesugnak a hatunk mogott: ahelyett hogy dolgoznanak, lopnak stb. Kozben semmit nem loptunk el.

Legkozelebb te is matricaztatsz es elkerulod az ilyen szituaciokat :)

2014. dec. 13. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!