Hogyan lehet könnyebben viselni ezt a függőséget? Nagyon megvisel.
Itthon vagyok a 6 hetes babánkkal. 29 éves vagyok, 11 éve dolgozom. Főiskola mellett is végig dolgoztam. Tgyást még nem utaltak, ez volt az első hónap, hogy se fizetés se semmi nem jött a bankszámlámra. A párom ad pénzt, illetve kérek tőle arra amire kell. Ad szivesen, hiszen mindenben egyutt vagyunk. Nem érezteti semmilyen szinten, hogy ő a fő pénzkereső.
Nekem furcsa és egyelőre rossz érzés, hogy nincs keresetem. Es megvisel az anyagi függőség. Eddig nem függtem senkitől. Párom nem igazán érti a problémát egyelőre. Nektek is volt ilyen rossz erzésetek? Hogyan léptetek túl rajta? Két évig leszek itthon, szeretnék lelki nyugalmat.
Azt írod, dolgoztál, szorgalmas vagy. Gondolom elfogadható összegű ellátásokat fogsz kapni. Nekem akkor múlt el ez az érzés, amikor megkaptam a pénzt.
Hozzá fogsz szokni az anyasághoz és ne érezz bűntudatot, mert nem gyest kapsz és segélyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!