A Mikulás hozza a karácsonyi ajándékokat az Amerikai filmek mintájára? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nemrég beszélgettem az egyik ismerősömmel, 2 pici gyereke van, és közölte, hogy náluk a karácsonyi ajándékokat a Mikulás fogja hozni és nem a Jézuska. Mikor ezen elcsodálkoztam és megkérdeztem, hogy miért azzal indokolta, hogy az amerikai filmekben a Mikulás hozza az ajándékokat és úgyis egy csomót lát majd a gyerek, és ő nem akar emiatt magyarázkodni, nem akarja, hogy összezavarodjon a gyerek. Azt hozzáteszem, hogy semmi külföldi kötődése nincs a családnak. Ti ehhez mit szóltok? Őszintén szólva engem egy kicsit felidegesített. Igen tudom, semmi közöm nincs hozzá...De nehogy már az Amerikai filmek alakítsák az ünnepeinket, hagyományainkat...elszomorító, hogy erre felé tendálunk (halloween, valentín nap stb)2014. dec. 5. 16:23
11/13 anonim válasza:
Mi sem vagyunk hívők, de Magyarországon a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot. Itt ez a szokás, minek hisztizzek miatta?
12/13 anonim válasza:
Hozzank december 6.an jon a Telapo es elviszi a karacsonyi kivansaglistat es tesz 1-1 csokit a csizmajukba. Karacsonykor pedig a Telapo meghozza a karacsonyi ajandekokat.
En is a nem magyarazkodom a gyereknek okot tudom felhozni.
Kulfoldon elunk es itt karacsonykor jon a Telapo. Mivel tema a suliba igy nem akartam tul koran lebukni a ki is hozza az ajandekot kerdesnel 😊 otthon nekunk az angyalka hozta nem a Jezuska.
13/13 anonim válasza:
nálunk angyalka hoza az ajándékot karácsonykor ,télapo meg december 6 jár itt. halloween nálunk nem ünnep ezt a gyereknek is elmondtam ,én még ugy tanultam hogy halotak napja és mindenszentek igy én nem ünneplek és nem diszitek semmit halovenkor .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!