Gázálarc / szagvédő maszk/ munkavédelmi maszk pelenkázáshoz, valakinek van tapasztalata egy jó maszkról?
A pelenkázás pont az egyik olyan alkalom, amikor a gyerek közelről látja a szülő mimikáját, így is tanul, ahogy beszélsz hozzá, énekelsz neki, mert így kezd utánozni (beszédfejlődés kezdete). Egy maszk minden pelenkázásnál azért eléggé el tudja venni ezt a lehetőséget. Nagyon nem életszerű...
Én elhiszem, hogy van olyan, aki nagyon undorodik a szagoktól, de azért azt a 2 percet ki lehet bírni. Gyorsan kell csinálni, ennyi az egész. :)
Az ihlető kérdést nem láttam, de az itteni egyik válaszból arra következtetek hogy a leendő anyuka retteg hogy miként fogja elviselni a szagokat.
Ismerős érzés. Életem folyamán 2 unokatesóm és egy barátom gyermekének a pelenkázásánál is jelen voltam, volt hogy nekem kellet csinálni ha baby sinttérkedtem. Elviselhetetlen volt, nagy volt a küzdelem hogy ne landoljon kis vuk szegény babákon.
Míg terhes voltam a fiammal végig rettegtem hogy hogy fogom tudni tisztába tenni. De valahogy a saját gyerkőc termékének szagát sose éreztem olyan borzalmasnak.
Én jól bírom a szagokat, de azért néha volt olyan, hogy szinte rosszul lettem.
Én azt csináltam, hogy (szemben állva a pelenkázóval, gyereket fogva, le ne essen) hátrafordultam, nagy levegőt vettem és csináltam tovább.
Ezeken mindkét lányom jókat röhögött, mert pofákat is vágtam mellé, és mégsem döglöttem meg a szagtól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!