Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gázálarc / szagvédő maszk/...

Gázálarc / szagvédő maszk/ munkavédelmi maszk pelenkázáshoz, valakinek van tapasztalata egy jó maszkról?

Figyelt kérdés
Egy mai kérdés láttán jutott eszembe, hogy van-e valakinek tapasztalata valamilyen szűrőmaszkkal szagok ellen? Nem tudom, hogy pl. az aktívszenes munkavédelmi szűrőmaszk a baba székletének szagát is kiszűri-e vajon.

#baba #légszűrős maszk #szagvédő maszk
2014. dec. 4. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

A pelenkázás pont az egyik olyan alkalom, amikor a gyerek közelről látja a szülő mimikáját, így is tanul, ahogy beszélsz hozzá, énekelsz neki, mert így kezd utánozni (beszédfejlődés kezdete). Egy maszk minden pelenkázásnál azért eléggé el tudja venni ezt a lehetőséget. Nagyon nem életszerű...

Én elhiszem, hogy van olyan, aki nagyon undorodik a szagoktól, de azért azt a 2 percet ki lehet bírni. Gyorsan kell csinálni, ennyi az egész. :)

2014. dec. 5. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ihlető kérdést nem láttam, de az itteni egyik válaszból arra következtetek hogy a leendő anyuka retteg hogy miként fogja elviselni a szagokat.

Ismerős érzés. Életem folyamán 2 unokatesóm és egy barátom gyermekének a pelenkázásánál is jelen voltam, volt hogy nekem kellet csinálni ha baby sinttérkedtem. Elviselhetetlen volt, nagy volt a küzdelem hogy ne landoljon kis vuk szegény babákon.

Míg terhes voltam a fiammal végig rettegtem hogy hogy fogom tudni tisztába tenni. De valahogy a saját gyerkőc termékének szagát sose éreztem olyan borzalmasnak.

2014. dec. 5. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én jól bírom a szagokat, de azért néha volt olyan, hogy szinte rosszul lettem.

Én azt csináltam, hogy (szemben állva a pelenkázóval, gyereket fogva, le ne essen) hátrafordultam, nagy levegőt vettem és csináltam tovább.

Ezeken mindkét lányom jókat röhögött, mert pofákat is vágtam mellé, és mégsem döglöttem meg a szagtól. :)

2014. dec. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!