Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkázáshoz Bepanthen krém...

Pelenkázáshoz Bepanthen krém vagy kenőcs a jobb?

Figyelt kérdés
Sok jót olvastam a Bepanthenről, hogy bevált pelenkázáshoz ezért gondoltam veszek. Az a kérdésem, hogy melyiket használják inkább pelenkázáshoz?? Illetve ha van jobb babapopsira, mit használtok?
2014. aug. 13. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi kenőcsöt használtunk, de csak ha "nagy a baj", egyébként sudocream-t vagy neogramormon krémet.
2014. aug. 13. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt jó a gyógyszertári kenőcs így a Bepanthent használom. Se Sudocream, se más... nekünk csak ez vált be, ettől nem piros a feneke.
2014. aug. 13. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk Unguentum infantum-ot írt fel a doki, és bevált.

Kb 350.- egy tubus. A Naturland gyártóé szerintem picivel jobb állagú, mint a Parma Produkt-os, de a fiam bőrén semmi különbséget nem látok, bármelyikkel kenem.

Szerintem olcsóbb, mint a Bepanten...

A nagyon durva pirosodásra meg Sudocremet használtam, de azt nem kellett venni, elegek voltak a termékminták!

2014. aug. 13. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
amit a doki felír, az tökéletes lesz, filléres a bepanthenhez képest, én 3 hete használom, a babám napi 6-szor kakil minimum, meleg is van, és mégis szép a bőre.
2014. aug. 13. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a neogranormon popsi krémet ajánlották, és bevált. otthon a gyógyszertárit használom, de ha elmegyünk otthonról ez van a táskában.
2014. aug. 13. 17:29
 6/7 A kérdező kommentje:
A neogranormon tegelyes popsikremet?? A gyogyszertári nem gált be, kiütéses lett a kislányom tőle...És mi a különbség a Bepanthen krém és kenőcs között??
2014. aug. 13. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Igen, a tégelyest.
2014. aug. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!