Ha a tetoválás utáni második napon kezdem csak el kenni a tetkómat Bepanthennel, akkor hiányos lehet a minta?
A bepanthen jó krém,de köze nincs ahhoz,hogy hiányos lesz-e a minta vagy sem.
Hiányos azért lesz,mert kiszárad a bőr,és a varrosodás miatt egy kis minta is jöhet vele.Akár testápolóval is bekenheted,nem lesz tőle semmi baja,csak ne hagyd hogy az érintett terület kiszáradjon.
Az általad említett krémnek gyulladáscsökkentő hatása is van,de ma nyugodtan kenheted testápolóval is.
Vazelint neeeeeeeee! Nem hagyja lélegezni.
Esetleg neogranormon nincs otthon?
Ha semmi ilyesmi, akkor keress egy minél kevésbé parfümös testápolót és ma kend azzal, de holnap rohanj a bepanthenért és utána egyből cserélj fóliát (egyúttal persze mosd le és kend be vékonyan a bepanthennel).
És a fóliázás???
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A vazelinnel nincs semmi baj,nem vakolat mennyiségűt kell rátenni hanem csak egy kicsit,ahogyan a bepanthenből is.
De tök mindegy mivel kened,a lényeg hogy ne száradjon ki.
Kentem én is mindkettővel,ugyanolyan volt,talán a vazelin még jobb is volt,mert nem ragadt bele semmi,a krém viszont nekem csómós lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!