1-hónapos babámnak az arcára apó sűrű pattanások jöttek ki a Bepanthen kenőcs jó lenne rá?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 12:47
1/7 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiamnak ugyanez volt kb 3-4 hetes korában, nagyon csúnya volt az arca. A dokink azt mondta, hogy az anyatejtől van és hogy ne kenjük semmivel - magától el fog múlni.
Ha jól emlékszem 7 hetes kora körül szinte egyik napról a másikra elmúltak a pattanások. (Most 11 hetes a babám)
2/7 anonim válasza:
Nem kell kenni semmivel,majd elmúlik magától. Vagy zsiros a tejed,vagy még az anyai hormonok ürülnek. A legtöbb babánál elöjön. Ha aggódsz,mutasd meg a dokinak,vagy hivd fel.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Pattanások vagy piros foltok? Ha piros foltok akkor az anytejcsi miatt van, ha pici pattik, akkor pedig ezek azt jelzik, hogy még van a szervezetében olyan hormon, ami tőled származik. Semelyik esettel nem kell különösebben foglalkozni, magától elmúlnak. (vagy még 1 eset lehetséges, hogy ekcéma , tehát azért lássa gyerekdoki!)
4/7 anonim válasza:
sztem az anyatejtől van,nekünk is volt ilyen,kb fél éves koráig néha néha előjöttek,de magától elmúlik Nem kell rá semmi!!!:-)
5/7 anonim válasza:
Nekünk is volt. Nekünk azt javasolta a dr. néni, hogy egyszer-kétszer mossam le neki kamilla teával, mert az leszárítja. Most egész szép lett, bár néha még mindig feltűnik pár új pötty.
6/7 anonim válasza:
Nekünk is volt,én anyatejjel kentem neki,nálunk bevált.
7/7 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek is a tej okozta!Ne kend semmivel!!Elfog múlni 1-2 hét alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!