Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gázálarc / szagvédő maszk/...

Gázálarc / szagvédő maszk/ munkavédelmi maszk pelenkázáshoz, valakinek van tapasztalata egy jó maszkról?

Figyelt kérdés
Egy mai kérdés láttán jutott eszembe, hogy van-e valakinek tapasztalata valamilyen szűrőmaszkkal szagok ellen? Nem tudom, hogy pl. az aktívszenes munkavédelmi szűrőmaszk a baba székletének szagát is kiszűri-e vajon.

#baba #légszűrős maszk #szagvédő maszk
2014. dec. 4. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Fogadjunk, hogy még nincs gyereked! :-D Ha lenne, akkor nem írnál ilyen baromságot!
2014. dec. 4. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Ekkora hülyeséget hol hallottál?

Ha valaki náthás, akkor szokta egy kendővel bekötni a száját.

2014. dec. 4. 21:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Egy anyukánál olvastam az ötletet, aki csak ezt az egy dolgot kérte a férjétől annó, és nagyon bánta, hogy nem kapta meg, miután megszületett a gyerek. Lehet, hogy baromság, de ha a mama jókedvű, akkor a gyerek is nagyobb eséllyel lesz az, márpedig az anyuka jobb kedvű lesz, ha egy ilyen egyszerű módon elkerülheti, hogy legalább az esetek egy kis %-ában ne kelljen a büdöset szagolnia, főleg, ha amúgyis érzékeny a szagokra.
2014. dec. 4. 21:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Jó a gázálarc tényleg hlyeség, ilyen egyszerű légvédő maszkra gondoltam, ami kiszűri a szagokat.
2014. dec. 4. 21:26
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

De ki lehet röhögni nyugodtan. Ha valaki, aki konkrétan a kérdésre is tud válaszolni, és idetéved, azt sem bánom, ha kiröhög:)

2014. dec. 4. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Orrcsipesz, és addig vesz a száján keresztül levegőt. Csak nem káros az egészségre...
2014. dec. 4. 21:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os, ez jó ötlet.
2014. dec. 4. 21:30
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Eszembe jutott egy videó mikor az apukák pelenkàztak, szinte mindegyik szàja/orra elé volt kötve egy törölköző :D és még így is elfutottak annyira nem bírták a szagot...majd az anyukàk odaléptek röhögve, ès 2mp alatt átpelusozták a gyereket! :) Kisfiam olyat még nem kakilt, hogy el kellett volna szaladnom! 1,5 éves! :)

Egyébként én inkább venném a levegőt az orromon, mint a számon! :D

2014. dec. 4. 21:37
 9/13 H.Orsolya ***** válasza:
80%
Én sose fogom elfelejteni, egy szép téli napon a kisfiam igen nagy csomagot hagyott nekünk :) Apuci pelenkázott. A Bűz elviselhetetlen, ezért a Picur harisnyáját kötötte az orra alá :) Nagyon vicces volt :) Néha kellenek ilyen praktikák. De én is láttam a kérdést, amiről ihletet kaptál, majd nem fog ilyenekkel törődni, én is úgy voltam mint ő, de a legtöbb esetbe simán lehet bírni a szagokat.
2014. dec. 4. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

:D

A férjemnek van gázálarca, ő már viccelődött vele, hogy a következő nagy csomagnál használatba veszi. Hagymapucolásnál bevált neki, gondolom a széklet szagát is kiszűri.

2014. dec. 5. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!