Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bántad meg, hogy ő a...

Nem bántad meg, hogy ő a gyerek apja?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék majdan bocsánatot kérni a gyerekeimtől,hogy őt választottam apjuknak.

Egyik ismerősömék elváltak,az apa nem foglalkozik a gyerekekkel,nem is fizet gyerektartást.Nem tudom szegény nő hogy neveli fel egyedül a két gyereket.10 év után elment az esze,ütötte-verte őket.Előtte mintacsalád voltak.

2014. dec. 4. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
ha egy ferfi ilyen akkor annak kell hogy legyen elojele. sok tonkrement hazassagot lattam, de megbanas a kerdesed szerint csak ott mutatkozott, ahol mar eleve a hazassag is elhamarkodott volt, vagy atlagon aluli a nő emberismerő készsége.
2014. dec. 4. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Szerinte pont ez az amit nem lehet megbanni, mert barmilyen jo ember lehet a ferjed,utanna jo apuka, az hogy valasra kerul a sor barmikor megtortenhet, 5 ev mulva 10 ev mulva akar 30 ev mulva is. 1 komolyabb bakki es valasra is kerulhet a sor, ezt elore senki sem tudja hazassag kotesnel hogy tuti nem fogunk elvalni, ha tudnuk akkor nem lenne ennyi valas a mai vilagban!

Gyerek nem haragudhat a szulore azert mert , miert pont o az apukam, ennyivel akkor a gyerek is megvalaszhatna a csaladot a fogantatas napjan? Hat persze hogy nem.

2014. dec. 4. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nincs tökéletes férfi.

nincs jó választás.

2014. dec. 4. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
En eddig nagyon nagyon elegedett vagyok a valasztasommal:-D
2014. dec. 4. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elso lanyom apjat banom, hogy o lett. Nem magam miatt, hanem a gyerek miatt. Nagyon borzalmas apa, neki nem lett volna szabad soha gyereket vallalnia.

A mostani ferjemet nem banom abszolut. Ha esetleg a mi kapcsolatunk tonkremenne, a kicsi lanyat ugyanugy szeretne, es torodne vele.

2014. dec. 4. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért belegondolva, ha nem ő lenne a gyereked apja, nem az lenne a gyereked, aki most az. Egy adott gyerekhez nem választhatsz apát (mármint vér szerintit).
2014. dec. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!