Csak nekem van rossz érzésem, a TLC "Pöttöm óriások" műsora miatt?
Néha belenéztem, és nem értem, hogy ilyen emberek miért vállalnak gyereket, mikor valószínű, hogy örökölni fogják a törpe növést. A 3 gyerekből 2 törpe, de az egészséges is örökítheti.
Miért kell az ilyent? Miért nem örökbe fogadnak?
Nem a Válás kategba raktam, hanem az egyébe.
Nem tudom, miért ide került.
#2: "nem jó ember"
De igen, nem írtam az ellenkezőjét.
4 gyerekük van és csak 1 örökölte.
Amúgy te is örökítheted a törpeséget akkor is ha te nem vagy az és a felmenőid közt sem voltak meg a párod felmenői közt sem. Recesszív gén. Ebből a filmből amit írsz is kiderült volna számodra ha nézed, hogy egyiküknek sem volt ilyen azelőtt a családjuk csak ők lettek ilyenek. Akkor most senki ne vállaljon többet gyereket hátha törpe lesz???
Mondom, nem kell hogy te az lény, a gén bárkiben benne lehet!
Ja és a törpe gyerekük is szemmel láthatóan boldog gyerekkort tudhat magáénak. Ez nem méret kérdése.
Szerinted két egészséges ember miért vállal gyereket, ha a gyermek sérülten születhet? (down-kor, törpenövés, autizmus, vakság, süketség, végtaghiány, vagy szimplán oxigénhiány, stb)
Te is születhettél volna sérülten (bár lehet, hogy úgy is születtél), és a te gyermekeid is születhetnek úgy!
Szerinted azok az EGÉSZSÉGES emberek, akik sérült gyermeket hoznak a világra azok úgy csinálnak gyereket, hogy "nah, akkor csináljunk egy beteg gyereket, hogy az os.to.ba emberek (mint te) lenézzék és megvessék őket?"
Valamint azok a sérült emberek, (süket, vak, törpenövésű, rokkant, stb) a kik gyermeket vállalnak azok nem abban reménykednek, hogy az ő gyerekük egészséges lesz?
#5: Csak belenéztem. AZt nem tudtam, hogy mindketten normál szülőktől születtek, de ha két ilyen embernek születik gyereke, akkor azért erőteljesen lehet számítani, hogy öröklik.
Nem csak 1 örökölte, kettő. De ha egy, akkor is 25%, ami úgy nagyságrendekkel nagyobb az egészséges lakossághoz mérten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!