Ha anyaotthonba megyek a lányommal tényleg kivehetnek minket onnan nevelő szülők?
Onnan nem kivehetnek,hanem eljöhettek.
Irtam privit remélem nem gond.
www.lea.hu
itt tudnak segíteni, ha akarod
Ha így áll a dolog, akkor a gyámügyön be kell jelentened, hogy milyen panaszod van anyukádra (nem árt, ha ezt valaki tudja még rajtad kívül tanusítani), mert akkor megvonhatják a gyámságot anyukádtól, és más lehet a gyám. De amíg a gyám nem egyezik bele, addig te önhatalmúlag semmit nem tehetsz. Úgy értem, a kislányt sem viheted sehova, de igazából te sem mehetsz el, mert neked meg a szüleid a gondviselőid.
Tehát ha nem akarsz otthon maradni, akkor a gyámügynél, vagy a családvédelmiseknél érdeklődj, hogy hogyan tudják anyukádtól megvonni a gyámságot, illetve hogy ki lehetne az új gyám, aki esetleg a te gyámod is lehetne egyszerre, hiszen az a cél, hogy a piciddel egy helyen maradjatok.
Erre az anyaotthon nagyon nem jó megoldás lenne, hiszen 16 év alatti szülő, mint írtam, nem lehet gondviselője még a saját gyerekének sem.
Bár amikor először írtad, hogy nem hagyják, hogy te neveld a lányod, akkor azt gonoltam, hogy még jó, egy 14 évesnek én sem hagynám, hiszen nem felnőtt. Na de ők sem jobbak semmivel, hiszen részegen sem lehet gyereket nevelni. Az nem nevelés. Nektek valami felnőttre lenne most nagy szükségetek, aki mindkettőtöket nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!