Láthatás, milyen gyakorisággal?!
Most szeretnénk kiköltözni Ausztriába,mivel a párom egy ideje kint dolgozik, apuka még nem tud róla! Ha beleegyezik oké, ha nem, viszem tovább a Gyámügyre az ügyet!
Kérdésem, mennyi láthatást vagyok köteles, ill mennyit szokás biztosítani?
Havi 1 hétvégét? Vagy kettőt??
Mennyi szokott ez lenni a gyakorlatban?
Mert ha gyámügyre is kerül, valamit fel kell ajánlanom!
Köszi előre is!!!
Láttam a másik kiírt kérdésedet is ezzel kapcsolatban. Furcsa hogy még te bunkózol le engem,azért mert én mint kívülálló másképp látom a dolgokat,nem úgy ahogy te elképzelted.
Amúgy tévedtél,mert nő vagyok,nem férfi.
És nagyon lekezelően bánsz a válaszolókkal.
Talán bele kellene gondolnod abba hogy mi lenne ha az apánál lenne a gyerek,neked meg láthatásod lenne. Aztán később még a láthatásod is veszélybe kerülne,mert az apa külföldre akar menni. És ahogy a másik kérdésednél írták többen,az nem úgy van hogy a gyereket fogod és viszed külföldre,mert neked a gyámügynél bizonyítani kell,hogy hol dolgozol,hogy olyan lakást bérelsz ami megfelel a gyerek neveléséhez és ezt neked kell bizonyítani,megcsinálni,nem a jelenlegi párodnak. A gyámügy és a bíróság arra nem alapoz hogy a te jelenlegi párod mit csinál,mennyit keres,mert a gyerek nem az övé! Ha összevesztek,akkor is gondoskodni fog a gyerekről? Nem hiszem. És most hiába jössz azzal,hogy ez a nagy szerelem,meg megbízható,mert én elhiszem hogy másodjára már jobban választottál férfit,főleg a gyereked miatt,de a gyámügy meg a bíróság nem így nézi! Ott bizonyítani kell mindent!
És most nyugodtan bunkózz le megint,mert nem olyan választ adtam ami tetszene neked,de attól még igaz amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!