Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A baba mennyi idős korától...

A baba mennyi idős korától érdemes szárítógépnek lennie otthon?

Figyelt kérdés
Sokan írják, hogy nagy segítség a szárítógép. Első babánál mikor érdemes szerintetek megvenni? Van egy sima ruhaszárítónk, amit nyáron a teraszra ki tudunk tenni, de télen is max 1,5 nap alatt meg szokott száradni 1 adag ruha.
2014. nov. 24. 17:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

17. vagyok

Sztem állati jó a Bosch.

Három típusa van a szárítógépeknek: aminek kell kivezetőcső a lakáson kívülre, meg a kondenzációsnak (tartályba megy a víz) két típusa van, ez a továbbfejlesztett változat. Öntisztító az egész, nekem csak annyi a dolgom, hogy kiöntöm a vizet, meg kiszedem a szöszt a gyűjtőből.

7 kilónyi száraz ruhát (nem nedvesen 7 kg!) lehet bele tenni. A mosógépem 5,5 kilót tud, nem is szoktam telenyomni, a párom ingeit meg vállfán szárítom, mert bár van rajta külön ilyen program, azért a pár ingért nem indítom el. Szóval 2 adag mosás befér egy szárításba.

A mosó-szárítókról én sem hallottam sok jót, ráadásul azok állítólag csak fél mosást tudnak szárítani. De lehet, hogy van már olyan, ami az egészet megszárítja.

2014. nov. 25. 13:12
 22/31 anonim ***** válasza:

Még vmi eszembe jutott: amikor kiszeded a gyűjtőből a szöszt, garantáltan elájulsz. :) Vmi eszméletlen mennyiséget összeszed, amit egyébként a ruhádon hordanál. Az elején a fehér ruhákról konkrétan szürke szöszt szedett le. A plüss ruhákról (gondolom, van bőven:)) meg rettentő sok lejön.

Az már csak mellékes, hogy ha kimosol egy papírzsepit, nyomtalanul eltávolítja.

2014. nov. 25. 13:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Az AEG-gel nagyon meg vagyok elégedve, több éve használom. A barátnőmnek kombi volt, nem tudom már, milyen márka, de hamar elromlott.
2014. nov. 25. 13:56
 24/31 anonim ***** válasza:
Ja és ez is víztartályos, azt ajánlom. Nem kell kivezetni semmit, rém egyszerű, csak 220V kell hozzá, semmi cső. A vizet kiöntöd és kész.
2014. nov. 25. 13:57
 25/31 anonim ***** válasza:

Én a Hotpoint-os válaszoló vagyok: nekünk is a tartályos verzió van, csak a vizet kell belőle kiönteni ha megtelik, valamint a szöszöket kiszedegetni a szűrőből.

Nagyon meg vagyok elégedve vele, pláne, hogy tényleg nagyon olcsón vettük, 50 ezer Ft-ért nekem tökéletes.

Egyetlen hátránya, hogy C-osztályú, így nem olyan olcsó mulatság, de kiszámoltuk, hogy teletöltve kb 150 Ft-ért szárítja meg az adott ruhakupacot, tehát 1-2 ezer Ft pluszt nyom csak rá a villanyszámlára havonta. Nekem ennyit megér.

2014. nov. 25. 16:19
 26/31 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó vagyok, kicsit javítanám magam: akkor nem lenne olcsó mulatság, ha A-tól Z-ig mindent ebben szárítanék. Így, hogy csak a mosnivaló egy részét pakolom bele, szerintem nem bántja annyira a házibüdzsét.
2014. nov. 25. 16:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Most-tól !!

Csak jól nézz körül, óriási a kínálat a primitív, sok áramot kájáló, ruhagyűrő-től a "hét nyelven beszélő", A+++ energiaosztályú-ig.

2014. nov. 25. 23:56
 28/31 anonim ***** válasza:

Most-tól !!!

Áldás, ha penészedősek a falaitok, ha kevés a helyetek, ha szükség lenne hamar ugyanazokra a holmikra.

Csak jól nézz körül.

Óriási a kínálat a primitív, sok áramot kájáló, ruhagyűrő-től a "hét nyelven beszélő", A+++ energiaosztályú-ig.

2014. nov. 25. 23:58
 29/31 anonim ***** válasza:

És nem vagy mosogatógép, vagy száRítógép, hanem is-is.

Ott is hatalmas a kínálat.

Még aki szeret mosogatni és a fizikai kondícióján sem sokat ront a görnyedés, az is hasznosabban tudja tölteni nap mint nap azt az időt.

Ha van rá zsé.

2014. nov. 26. 00:04
 30/31 anonim ***** válasza:

:)

Hát igen, a mosogatógép nagyon hasznos szintén (jóval kevesebb vizet használ pl.), de ez nem csak pénzkérdés. Amint lehet, veszek mosogatógépet, csak egyelőre nincs csatornánk. Már számolom a heteket, mire rákötnek minket is errefelé, és megveszem a "drágasszágom".

2014. nov. 26. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!