A baba mennyi idős korától érdemes szárítógépnek lennie otthon?
Nekünk van szárítógépünk, de egyáltalán nem tartom létfontosságú háztartási gépnek, gyakorlatilag csak szeptembertől márciusig használjuk, mert a hideg hónapokban lassan, néha naagyon lassan száradnak a ruhák.
Én elsősorban törölközőket, lepedőket, ágyneműket szárítok benne, mert szöszteleníti őket, nagyon puhák lesznek, és ha rögtön forrón kiveszem és hajtogatom őket, akkor egyáltalán nem is gyűröttek.
Babaruhát csak módjával szárítok benne, mert volt már, hogy pórul jártam: nem néztem meg a címkén a használati utasítást, és a lányom 80-as méretű pizsamáit szépen összezsugorítottam kb 62-es méretre a 100 perces szárító programmal :D
Én meg pont azt akartam elérni a tescós ruginál, hogy összemenjen. Kimostam 90 fokon, beraktam a szárítógépbe és fél cm-t ment össze. :)
A tescós babaruhák nagyon jól bírják.
Akinek van szárítógépe, annak milyen típusú?
Szeretnék venni, de hatalmas a kínálat.
Köszönöm a válaszokat. Nálunk penészedik a fal télen, úgyhogy amiatt is jó lenne.
Akik írták a márkákat: meg vagytok vele elégedve? Ezek csak szárítógépek, vagy mosó-szárítógpek? Az utóbbiakról eddig nem sok jót olvastam, és kíváncsi lennék, hogy van-e olyan kombi gép, ami mégis jó. Írjátok le légyszi azt is, hogy melyik márka. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!