Mi játszódhat le annak a fejében, aki szó szerint a semmire vállal gyereket?
De ez miért olyan nyilvánvaló? Én sem vagyok az abortusz mellett, de ha a minimumot sem tudnám biztosítani, biztos nem vállalnám be. Mégis miből lesz annak a gyereknek ruha, étel, ha épp senki nem segít?
Többedik gyereknél meg pláne nem értem. Hiszen ha a meglévő gyerekek is nélkülöznek, akkor én tuti nem vállalnám be a következőt. A gyerekem fontosabb, mint az elveim.
Én is benne vagyok ilyen csoportokban és adtam is szivesen, addig, amíg rá nem jöttem, hogy sokan visszaélnek a másik jóindulatával, írnak ki kamu szövegeket, aztán amit beszereznek, tovább is adják pénzért.
Bár való igaz, rengeteg a "véletlen gyerek";
Nem vagyok az abortusz ellen, ha még a minimális dolgokat is így szerzik be, mert nem telik rá.
egy szerető anya mindent előfog teremteni a kicsinek, inkább ő nem eszik!
hallottam ilyen gyerekről az össze oszt.társa megkapott mindent, ő meg szakadt cuccokban járt, ma elismert vállalkozó és 50 ezres cipőket vesz magának, kompenzálva a gyerekkorát.és örül, hogy él, hogy létezik!még sem halt éhen, mégsem lett semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!