Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erre így szánalmas gyereket...

Erre így szánalmas gyereket válalni?

Figyelt kérdés

28 èves vagyok èretsègi utàn 2okjs tanfolyamot letettem, egyetemre kerültem most fejeztem be, munkahelyem mèg nincs. A suli mellett elèg sok diàkmunkàm volt, l2tettemezy műköröm èpítő okj tanfolyamot, ezt fejlesztett2m is,jogsimis lett szóval nem kerülöm a munkàt de a vègzetsègemm2l nem könnyű talàlni àllàst. Vàlalkozàsra nincs pènzem mèg. Az apajelöltel 11 ève vagyunk együtt, 4ève együtt lakunk 1 ève hàzasodtunk. Fix munkahelye van, biztos àllàs, 250kèzhez kapott keresettel plusz kafetèria. Van lakàsunk, teljesen felszerelt, felújított ès fizetünk kèt lakàskasszàt így 3 èv múlva ki lesz fizetve. Van teljesen kifizetett autónk. Fèlretett pèzúnk fèl millió. Szülők nem èlnek ninxs segítsèg ezt is mi raktuk össze.

Benne vagyunk a korban, nagyon vàgyunk rà....

Szànalmas lenne bevàlalni?

2014. nov. 17. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

én a helyedben ledolgoznék egy évet a tgyás/gyes miatt, illetve nem tudom, hogy frissen végzett egyetemistaként mire számíthatsz. szóval semmiképp sem alapoznék egy fizetésre, mert mi van ha a párod munkanélkül marad?

de egyébként a körülményeitek teljesen jók, ha úgy adódna hogy teherbe esnél, ne vetesd el :)

2014. nov. 17. 15:58
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

De majd meg fogod kapni (később itt), hogy a semmire szültél, mert még nem dolgoztál egy napot sem.

Nyugodtan vállaljatok babát. Sok sikert!

2014. nov. 17. 15:59
 3/17 anonim válasza:
56%
Miért lenne szánalmas, ha van lakásotok? Nem szánalmas. Az a szánalmas, hogy ilyen helyesírási hibáid vannak egyetemi végzettséggel.
2014. nov. 17. 16:00
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
A helyzetetek egyáltalán nem szánalmas, (gondolom ezt a választ vártad!) de a helyesírásod igen, sőt kritikán aluli. Hihetetlen, hogy egyetemi végzettséged van!
2014. nov. 17. 16:01
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

A helyesírásod a szánalmas. Nem értem, ez most kérdés, vagy dicsekvés?

Leírtad, hogy megvannak a körülmények ahhoz, hogy gyereket vállaljatok. A férjeddel kell megbeszélni a továbbiakat.

2014. nov. 17. 16:01
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem bevállalható.nekünk az össz bevételünk 300.de albérletben vagyunk.a páromnak van két fia.oda fizetünk gytartást is.nem élünk nagy lábon...szórakozásra nem telik mindig meg egyéb extrákra(kozmetika ilyesmi,de ezeket magamnak megoldom).nem kell mindenből a legdrágább :)De természetesen neked kell eldönteni.én csak az én pélfámat tudom felhozni...
2014. nov. 17. 16:05
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

5. vagyok.

Ne haragudj, de az egyetemi végzettséged egy k.nagy hazugság :(

Nem a telefon/tablet hibája ez a "válalkozás, éretségi, apajelöltel, kafetéria", stb....

Amúgy ha igaz lenne, kapnál diplomás GYED-et és így valóban nem kellene dolgoznod.

2014. nov. 17. 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is hihetetlen az egyetemi végzettséged...tehát van 3 okj-s tanfolyamod és egy egyetemi végzettséged és nem találsz munkát...no comment, minek tanul valaki műkörmösnek, ha van már egyetemi végzettsége? (Mondjuk ismerek valakit, aki szórakozásból csinált ilyet egyetem mellett, de nem azért, hogy ebből éljen.) Írd már le milyen egyetemen szereztél diplomát?
2014. nov. 17. 16:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Tèny rossz a helyesíràsom, mindig az volt, àlltalànosban, gimiben is főleg ha gyorsa pròbàlok lenni, de mondjuk azt sohasem èrtettem ez hogy függ össze a diplomàval.Felvètelim nem ebből volt nyílvàn így nem megyek magyar szakra. Nem mindenki BTK-s. Jobban tudok latinul, ès szak angolul mind magyarul kèzzel szerintem 5 ève nem írtam semmit, csak szàmítógèpen....

Vizsgàk 99%szóban, gyakorlatban van ès ha íràsban is sohasem volt belejavítva....antropológus vagyok.

Sőt szemtől szembe kevès emberrel tudok kommunikàlni is....

Ez van....

A diplomàs gyed nem csakk akkor jàr ha mèg iskolàba jàr az illető?

Nem dicskvès nem tudom mennyibe kerülhet egy gyerek...

2014. nov. 17. 16:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
2014. nov. 17. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!