Szeretnétek majd gyereket?
Figyelt kérdés
Engem konkrétan idegesítenek, de remélem, hogy még változni fog.2014. nov. 11. 19:30
1/14 anonim válasza:
Igen, nagyon is. De még nem most, majd 30 felett. Egyébként már lenne rá egy jelöltem, aki az édesanya lehetne majd, de ő még tiltakozik. :'D
3/14 anonim válasza:
Egyre kevésbé szeretnék.nem való az nekem.
4/14 anonim válasza:
Nagyon, imádom őket!:) Pedig még csak 16 vagyok...
5/14 anonim válasza:
Nem nagyon. Egyrészt nem jövök ki velük jól, másrészről pedig amúgy sem gondolnám magam jó szülőnek.
6/14 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem majd örökbe fogadok egyet 35 fölött.
7/14 anonim válasza:
Nem. Túl nagy felelősséggel, elköteleződéssel és így kiszolgáltatottsággal is járna, ráadásul nem érzem magam arra hivatottnak, hogy a saját szándékaival is szembemenvén gondoskodjak egy ember jólétéről, legyen az az ember bármennyi idős.
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Még nem döntöttem. Nem igazán szeretnék gyereket, mert ilyen genetikát nem nagyon akarok ráhagyni az utódokra. Nem akarom őket kínozni. Mondhatnám úgy is, hogy azzal óvom meg a gyerekem, hogy nem lesz.
10/14 anonim válasza:
Semmiféleképpen sem. Utálom a kisgyerekeket és a babákat. Egyszerűen a látványuktól ideges leszek és undorodom tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!