Háborítatlan szülést szeretnék, anyósom szerint ez hülyeség?
"És amíg egy szülést át nem éltél, tényleg nevetséges az észt osztani."
Akkor is nevetséges, ha nem olvasol rendesen: már szültem. Tudom, miről beszélek.
Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Meglepett, sőt, megdöbbentett, hogy nők is mennyire "nem veszik a lapot" ilyen téren. Én ugyan még nem szültem, "csak" vetéltem, de elég konkrét elképzelés van a fejemben, hogy hogy kéne a várandós nőkkel bánni.
Anyósod és az idősebb korosztály előtt le a kalappal, anyukám is mesélt sokat, hogyan kellett szülni, volt, akit le is kötöztek, szerintem borzasztó.
Rossz lehet nekik talán hallani, hogy lehet másképpen, szebben, jobban, mikor ők azt végigcsinálták. És én ezért tisztelem is őket.
De én is azt a helyet, megoldást keresem, ami a legmegnyugtatóbb nekem, a gyereknek és ahol a férjem is velem lehet.
Ezt nem adom fel. Te is nyugodtan keress, amíg meg nem találod, ami neked kell. Anyóst meg próbáld valahogy terelni a témától.
Szurkolok.
Szereld le azzal, hogy ha mégse megy a Te elképzelésed szerint, akkor az orvos úgyis közbelép.
Nem az erdőben akarsz szülni, csak szeretnéd jól megélni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!