Nagyon ki vagyok merülve, hogyan szedhetném össze magam? Sokszor már forog velem napközben a világ, annyira fáradt vagyok.
Alapjáraton nem konstans ez az állapot, magamat megítélve egész jól bírom a strapát, korábban nem okozott gondot a fenti dolgok összeegyeztetése, de ez a hetek óta tartó éjszakázás rettenetesen lefáraszt, 3-4 órákat alszom maximum. Közben persze sajnálom is a kicsimet, mert a hátsó fogai jönnek, nagyon szenved, és ez engem is megkínlaszt. Délután alszik 2 órát, próbáltam már ilyenkor én is aludni, de nekem ez a nappali alvás valahogy nem megy, vagy ha sikerül is elaludnom, akkor utána úgy kelek, mint akit fejbe vertek.
Nem sajnáltatni szeretném magam, inkább csak abban reménykedem, hogy tudtok adni némi jótanácsot, hátha volt már más is hasonló cipőben.
Az eddigi válaszokat pedig köszönöm, a papírtányér nem is rossz ötlet, rengeteget mosogatok ..
Pedig az egyetlen "gyógymód" a napközbeni alvás lenne. Én mindig aludtam a fiammal, amikor csak tehettem. Ő két éves koráig nagyon sokat kelt éjszaka. Aztán ahogy kint volt az összes foga, mintha elvágták volna, egyik napról a másikra átaludta az éjszakákat.
Szóval ha nem megy vele az alvás, jobb ötletem sajnos nincs. Szerintem egyébként meg lehet szokni azt is, hogy nap közben alszol. Ne add fel, 1-2 alkalom után.
És mondjuk mi lenne, ha nem csak te éjszakáznál, hanem a párod is, mert KETTEN vállaltátok a gyereket, amibe bele tartozik az is, hogy bizony néhány éjjelre levált.
Nem szeretném a "de ő dolgozik" mentegetést hallgatni, az csak kifogás!
kenegeted valamivel? vannak direkt fogzásra gélek, mi eddig megúsztuk a fájdalmat.
amúgy én kivennék szabit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!