Ti érzitek a tüszőrepedést?
Figyelt kérdés
Én minden hónapban fájdalmat érzek a 14. napon illetve utána még egy-két nap a petefészkemben. Ezt minden nő érzi, vagy aki nem az nem figyelt fel rá, esetleg nincs tüszőrepedése? Én mindig csak a bal petefészkemben érzem, esetleg akkor a jobb petefészkemben nincs is tüszőrepedés?2014. nov. 14. 20:47
1/8 anonim válasza:
Én nem érzek soha semmit a petefészkemben, nem is gondoltam, hogy valaki érzi.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a neve, hogy középidős fájdalom.
2014. nov. 14. 21:05
3/8 anonim válasza:
Nyilallo erzesem van felidöben vagy a jobb vagy a bal oldalon,ez valtozik.
4/8 anonim válasza:
pár hónapja érzem, előtte hiába figyeltem, nem volt.
5/8 anonim válasza:
Én is érzem minden hónapban, elég kellemetlen, piszokul tud fájni. Néha meg kell fontolnom, hogyan üljek le, mert ha csak lehuppanok, sikítani tudnék. Általában keservesebb ez a fájdalom, mint a menzesz alatti, de szerencsére csak fél napig tart. Hónapok óta csak a jobb oldalon érzem, doki szerint nincs baj...
6/8 anonim válasza:
én is érzem minden hónapban,szúrja
7/8 anonim válasza:
Én is szoktam érezni,kicsit fáj a jobb vagy bal oldalam.
8/8 anonim válasza:
Én is érzem a tüszőrepedést, sajnos nagy fájdalommal jár, kicsit több mint egy éve egy sima tüszőrepedésbe majdnem elvéreztem, úgyhogy így utólag azt tanácsolom, amikor már szinte elviselhetetlenül fáj valakinek azonnal orvoshoz forduljon!Én a második terhességem után-tól érzem, tehát terhességeim előtt nem éreztem, de attól még volt tüszőrepedésem!a bal jobb dologhoz nem tudok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!