Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek kínosan magatok...

Ti nem érzitek kínosan magatokat a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Én mindig azon parázok, hogy vajon mit gondolhat rólam, ha éppen nincs leborotválva a lábam, vagy ott lent... Tudom, hogy már láttak "rosszabbat" is, de akkor is kínos.
2014. okt. 28. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
szerintem 100-ból ha egy ember nem érzi kínosan magát :))
2014. okt. 28. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
amikor vajjudtam es egyszerre folyt belolem a ver a magzatviz es a vizelet a keze alatt a vajjudo agyra, na az zavart :))) meg amikor kimosta a mehemet szules utan es ahogy szalltam fel az agyra kiesett belolem egy tenyernyi alvadt vercsomó, amit ő képes volt.megszagolni hogy nem e büdös mert az gyulladasra utal az is zavart. az hogy a labamrol mit gondol ezek utan nem annyira izgat. :)))) regen odalett a buszkesegem :))) persze leborotvalom magam csupaszra mindenhol ha megyek hozza, de ot nyilvan nem erdekli latott mar cifrabbakat is.
2014. okt. 28. 18:37
 3/9 anonim válasza:
23%
Én még nem voltam,de tuti eljön nemsokára ez az idő. Nagyon érzékeny vagyok ott lent és attól félek,hogy elélvezek,hogy ott nyúlkál ugye nem lehet ilyen? fiatal vagyok csak 20 éves
2014. okt. 28. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
baromi kellemetlen amikor felnyul ketlem hogy lenne no aki attol elelvez. ha attol elelvezel valamit nagyon nem jol csinal a parod :))
2014. okt. 28. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
3. válaszoló.Te 20 éves vagy?Szerintem meg 10.És még nem voltál nőgyógyásznál sem?Gondolom aktív szexuális életet élsz...nem a csiklódat fogja masszírozni,hogy elélvezz.Illetve nem úgy vizsgál,hogy húzogatja a kezét ki-be.Bár én nem érzem soha kínosan magam a nőgyógyásznál-3 gyereket szültem,jó pár éve járok már rendszeresen-nem is vizsgál durván vagy vadul,de soha nem kerültem még szexuális izgalmat.Kérdező:baromira nem foglalkoznak vele,hogyan nézel ki.Nekik mi nem nők,hanem gyógyítandó alanyok vagyunk(persze vannak kivételek).
2014. okt. 28. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó vagyok:mármint soha nem kerültem szexuális izgalomba.
2014. okt. 28. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Millió egy beteget megnéz naponta szerintem teljesen hidegen hagyja. Mondjuk azért lábadat leborotválhatnád előtte nap. Fürdés nélkül sem illik orvoshoz menni, szerintem ma már a borotválkozás a nőnek is ide tartozik.
2014. okt. 28. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mindenki valamilyen szintem kínosan érzi magát ilyen helyzetben. Amúgy más orvosnál sem felszabadult az ember :).

Én úgy mentem szülni, hogy a nagy sietségben véletlenül csak az egyik lábamat borotváltam le :).. nem hiszem, hogy azt nézte, bár lehet hogy azóta is ezen röhög :).

2014. okt. 28. 19:44
 9/9 anonim válasza:
10%
Igen 20 éves vagyok nem 10. A problémám pedig valós ismerem a testem annyira,hogy van okom ez miatt félni. Nem még nem voltam nőgyógyásznál ilyen egyszerű,sajnálom. Egy ártatlan kérdés volt.
2014. okt. 28. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!