Ti nem érzitek kínosan magatokat a nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
Én mindig azon parázok, hogy vajon mit gondolhat rólam, ha éppen nincs leborotválva a lábam, vagy ott lent... Tudom, hogy már láttak "rosszabbat" is, de akkor is kínos.2014. okt. 28. 18:27
1/9 anonim válasza:
szerintem 100-ból ha egy ember nem érzi kínosan magát :))
2/9 anonim válasza:
amikor vajjudtam es egyszerre folyt belolem a ver a magzatviz es a vizelet a keze alatt a vajjudo agyra, na az zavart :))) meg amikor kimosta a mehemet szules utan es ahogy szalltam fel az agyra kiesett belolem egy tenyernyi alvadt vercsomó, amit ő képes volt.megszagolni hogy nem e büdös mert az gyulladasra utal az is zavart. az hogy a labamrol mit gondol ezek utan nem annyira izgat. :)))) regen odalett a buszkesegem :))) persze leborotvalom magam csupaszra mindenhol ha megyek hozza, de ot nyilvan nem erdekli latott mar cifrabbakat is.
3/9 anonim válasza:
Én még nem voltam,de tuti eljön nemsokára ez az idő. Nagyon érzékeny vagyok ott lent és attól félek,hogy elélvezek,hogy ott nyúlkál ugye nem lehet ilyen? fiatal vagyok csak 20 éves
4/9 anonim válasza:
baromi kellemetlen amikor felnyul ketlem hogy lenne no aki attol elelvez. ha attol elelvezel valamit nagyon nem jol csinal a parod :))
5/9 anonim válasza:
3. válaszoló.Te 20 éves vagy?Szerintem meg 10.És még nem voltál nőgyógyásznál sem?Gondolom aktív szexuális életet élsz...nem a csiklódat fogja masszírozni,hogy elélvezz.Illetve nem úgy vizsgál,hogy húzogatja a kezét ki-be.Bár én nem érzem soha kínosan magam a nőgyógyásznál-3 gyereket szültem,jó pár éve járok már rendszeresen-nem is vizsgál durván vagy vadul,de soha nem kerültem még szexuális izgalmat.Kérdező:baromira nem foglalkoznak vele,hogyan nézel ki.Nekik mi nem nők,hanem gyógyítandó alanyok vagyunk(persze vannak kivételek).
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok:mármint soha nem kerültem szexuális izgalomba.
7/9 anonim válasza:
Millió egy beteget megnéz naponta szerintem teljesen hidegen hagyja. Mondjuk azért lábadat leborotválhatnád előtte nap. Fürdés nélkül sem illik orvoshoz menni, szerintem ma már a borotválkozás a nőnek is ide tartozik.
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem mindenki valamilyen szintem kínosan érzi magát ilyen helyzetben. Amúgy más orvosnál sem felszabadult az ember :).
Én úgy mentem szülni, hogy a nagy sietségben véletlenül csak az egyik lábamat borotváltam le :).. nem hiszem, hogy azt nézte, bár lehet hogy azóta is ezen röhög :).
9/9 anonim válasza:
Igen 20 éves vagyok nem 10. A problémám pedig valós ismerem a testem annyira,hogy van okom ez miatt félni. Nem még nem voltam nőgyógyásznál ilyen egyszerű,sajnálom. Egy ártatlan kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!