Anyukák akiknek abszolut nincs segítsége ti hogy csináljátok ezeket?
Figyelt kérdés
Hogy mentek el pl nődokihoz? Ügyeket hogy intéztek?
3 gyerkőc van , el kellene mennem ügyet intézni és nődokihoz. Fogalmam nincs hogy oldjam meg.
2014. nov. 14. 14:31
41/42 anonim válasza:
Jó, kérdező, akkor nincs megoldás a problémádra. Ha a férjed nem hajlandó egy nap szabit kivenni, akkor te nem jutsz el soha többet semmilyen orvoshoz gyerek nélkül. Így jártál.
42/42 lillikusz válasza:
Emlékszünk még, hogy a mi szüleink hogy oldották meg az életüket? Minket anyukám vitt mindenhova.....Igen, felgyorsult a világ. Igen, kész megoldásokat és azonnali lehetőségeket akarunk. Én is vidéken lakom, a férjem nekem is reggeltől-estig űzi az ipart....és akkor mi van? Legyek roncs? Dehogy!!!! Megoldom! És hiszem, hogy a gyerekeim is ettől lesznek alkalmasak a problémamegoldó gondolkodásra! Nem kritika! Gondolkozzunk kreatívan! A baj nem itt kezdődik...Régen rossz, ha ezeket a dolgokat teherként éljük meg, nem pedig megoldandó feladatnak. Az elején ezért próbáltam meg kis játékot bele vinni....Nem kell egyből mástól segítséget kérni. Ha viszont segítségre szorulunk, mert nincs más megoldás, akkor merjünk kérni! Nincs ezen szégyellni való! Barátkozni sem tilos! Védőnő is tud tanácsot adni..Azért, mert kicsi gyerekünk van és nem a városban lakunk, még nem állt meg az élet! Ha valamit meg szeretnénk oldani, megoldjuk. Nem feltétlenül hozzuk meg a legjobb döntést, de akkor is megoldottuk valahogy! Ezeket, mint együttérző sorstárs írtam, nem volt célom, hogy megnántsalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!