Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akiknek abszolut...

Anyukák akiknek abszolut nincs segítsége ti hogy csináljátok ezeket?

Figyelt kérdés

Hogy mentek el pl nődokihoz? Ügyeket hogy intéztek?

3 gyerkőc van , el kellene mennem ügyet intézni és nődokihoz. Fogalmam nincs hogy oldjam meg.

2014. nov. 14. 14:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Eddig-pl. 2 gyerekkel-hogyan oldottad meg?!
2014. nov. 14. 22:36
 22/42 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés nagymama nagypapa bébiszitter?

Én könnyen beszélek mert nekem vannak nagyik nagypapik és inkább én szoktam olyan szülőknek segíteni akiknek nincs segítsége mivel én bébiszitter vagyok

Ha esetleg barátnővel összefogtok akinek van hasonló korú gyereke akkor kölcsönösen vigyázhatnátok egymáséra persze ha megoldható

2014. nov. 14. 22:42
 23/42 anonim ***** válasza:

Előző vagyok én már csináltam ezt is összefogtunk egy páran a nyári szünet alatt és egymás gyerekeire vigyáztunk ( még riport is készült erről)

:-)

2014. nov. 14. 22:45
 24/42 anonim ***** válasza:
85%
Jaj utolsó ezt nem kellett volna írni mert téged is mindjárt leolt a kérdező, hogy de neki NINCS segítsége, a környéken egyetlen ember sincs aki vigyázna a gyerekekre.
2014. nov. 14. 22:53
 25/42 A kérdező kommentje:
Mi van? Nem feketén dolgozik! Szégyeld magad
2014. nov. 14. 22:54
 26/42 A kérdező kommentje:
2 gyerekkel ugy oldoattam meg hogy akkor bent laktunk a városba és többet volt itthon a férjem. Nőgyógyász van e itt? Haha hát hogyne...
2014. nov. 14. 22:57
 27/42 A kérdező kommentje:
És hát köszi annak a (talán) 3 embernek aki a kérdésre válaszolt. Több "tanácsot" nem kérek kösz.
2014. nov. 14. 22:59
 28/42 anonim ***** válasza:
68%
Én jó szándékból kérdeztem,hogy 2 gyerekkel hogyan oldottad meg!Basszus!Tudod mit?Így jártál!Miét költöztél falura?Tudhattad,hogy ott sokkal nehezebb lesz dolgokat elintézni.Vagy:miért vállaltál 3 gyereket?Ha-esetleg-tudtad,hogy akkor falura kell költöznötök,a Férjed elfoglaltabb lesz....és azért sem jó a kérdésed,mert mondjuk egy városban 3 gyerekkel is meg lehet oldani a nőgyógyászt,hiszen valamelyik rendel kora reggel,vagy késő délután,ergo bármely napszakban el lehet menni(és nem kell mondjuk buszjáratra várni).Ugyan ez vonatkozik az ügyintézésekre(bank,posta okmányiroda,gyógyszertár stb.)is.
2014. nov. 15. 00:30
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
A vidéki városban vagy falvakban borzalmas az orvosi nyitvatartási idő van olyan amikor csak is délelőtt van rendelés vagy csak délután vannak olyan falvak ahol iszonyu a közlekedés és alig van valami ezek a falvak előbb -utóbb kihalnak mivel semmi nincs ott se orvosi ellátás se munka csak a közeli városba max Ha tudni akarjátok keveset érnek az ingatlanokkevés a kisgyerekes család is...
2014. nov. 15. 00:39
 30/42 anonim ***** válasza:
Előző vagyok senki nem tudhatja mithoz a jövő hogy ki mennyit fog dolgozni ja és megjegyzés a falukból jönnek dolgozni csaladostul a városba a fiatal párok az egész helyzet egyre kilátástalanbbnak látszik süllyed Mo. az emberek egyre szarabul vannak
2014. nov. 15. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!