Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akiknek abszolut...

Anyukák akiknek abszolut nincs segítsége ti hogy csináljátok ezeket?

Figyelt kérdés

Hogy mentek el pl nődokihoz? Ügyeket hogy intéztek?

3 gyerkőc van , el kellene mennem ügyet intézni és nődokihoz. Fogalmam nincs hogy oldjam meg.

2014. nov. 14. 14:31
1 2 3 4 5
 11/42 lillikusz válasza:
29%

Szia!

Egy ügyintézésre viszem őket magammal. Jön egy könyv játék stb. Nem könnyű, de legalább szokják ezt is. Előbb-utóbb megtanulják, hogy hogyan kell ilyen helyen viselkedni. Kifejezetten szeretem, hogy ennyire bele tudtam építeni az életembe őket. (4 és 5 éves fiúkról van szó.)

Vásárlásnál szintén mókázunk. Feladatot adok nekik: keresniük kell pl. tejet v. valamit. Ők kérik a hentes pultnál a felvágottat, számolják a zsömlét stb. Egyszóval játékot űzünk az eseményből.

A doki téma már nehezebb kérdés. Ha magán orvoshoz megyek, akkor az időpontos esemény. Várni nagyon nem kell. Ilyenkor arra 10-15 percre lefoglalják őket a recepción. Általában rendesek. meg lehet velük beszélni.

Ha nem ilyen helyre megyek, akkor jön a barátnő kártya. Jó előre megbeszéljük. Biztosan lesz egy olyan dátum, időpont, amikor működő képes lehet a dolog.

Van olyan is, hogy a munkahelyemről előbb elengednek. Ha megteheted, ez is lehet megoldás.

Üdv,

Lillikusz

2014. nov. 14. 14:57
 12/42 A kérdező kommentje:
Igen a 2 nagyobb ovis, de ez egy kicsi falu nagyon rossz közlekedéssel és nem érnék vissza mire jönnek haza a gyerekek ovibol
2014. nov. 14. 15:24
 13/42 anonim ***** válasza:
59%
Megkérsz valakit aki tud rájuk vigyázni, biztos van ott a faluban megbízható ismerős, nyugdíjas néni.
2014. nov. 14. 15:39
 14/42 A kérdező kommentje:
Ugye gőzöd sincs mi volt a kérdés?
2014. nov. 14. 16:17
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor - ha ennyire nincs segítség - nincs nagyon más választás, mint hogy apuka kivesz egy nap szabit, és otthon van velük, te meg ezalatt elintézel mindent, amit most, vagy a közeljövőben szükséges.
2014. nov. 14. 19:20
 16/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha ez így lenne/lehetne akkor azt mondanám lenne segitségem :)
2014. nov. 14. 19:35
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem este hatra ért mindig haza. Nem volt más választás, magándokihoz mentem este 7-re. Szóval esetleg ezt próbáld meg, ők későn is rendelnek, ha a férjed se vmi korán ér haza.
2014. nov. 14. 19:46
 18/42 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a probléma azzal, hogy megkérsz valakit, aki vigyáz rájuk? Vagy akkor ahogy írták viszed magaddal mind a hármat, vagy megkérsz valakit hozzon-vigyen kocsival, bár azt sem értem milyen isten háta mögötti hely ez, hogy elmész reggel és 4-ig nem érsz vissza, mert nincs busz.
2014. nov. 14. 20:49
 19/42 A kérdező kommentje:

Férjem hajnal 5kor ér haza, 1kor meg már megy vissza (mert igy van busz)

Nincs segitség. Ha negkérnék vkit skkor lenne segitségem. Érted? Ez lenne a kérdés lényege. SEGITSÉG NÉLKÜL

2014. nov. 14. 22:01
 20/42 anonim ***** válasza:
78%

Fura a férjed munkaideje.Főleg az, hogy soha sincs egy szabadnapja se, tehát feketén dolgozik és így bevállaltatok 3 gyereket.

Mindenesetre helyben nincs nőgyógyászati rendelés? Kérhetnél délre időpontod és akkor fél1re végeznél, férjed eléri az egy órás buszt. Egyéb esetben meg nem tudom milyen ötletet vársz.

Van munkád?

Ha nincs, akkor viszed magaddal azokat a gyerekeket, akik nem intézményesítettek.

Ha van, akkor veszel ki egy szabadnapot és aznap próbálsz minél több dolgot megoldani.

Ha nincs segítség, és barát v rokon sincs akit meg lehetne kérni, akkor nincs más megoldás:(

2014. nov. 14. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!