Anyukák akiknek abszolut nincs segítsége ti hogy csináljátok ezeket?
Hogy mentek el pl nődokihoz? Ügyeket hogy intéztek?
3 gyerkőc van , el kellene mennem ügyet intézni és nődokihoz. Fogalmam nincs hogy oldjam meg.
Bocs, de nem vagyok olysn helyzetben h válogassak...
ITt volt lehetőségünk házat venni. (tudod én nekem nem tettek semmit a valagam alá) !
az enyém alá toltak.Én is szégyelljem magam?
Ne haragudj,bocsáss meg!
Nem biztos, hogy jó döntést hoztatok. Nekünk ett volna lehetőségünk vidéken házat venni, de pont azért nem tettük, ami jelenleg a te problémád is. Inkább maradunk m.helyhez közel albérletben még pár évig és így senki nem őrül bele a stresszbe...
A tanácsom meg max annyi, hogy korábban be kell vinni a nagyokat oviba (ált. 6-tól már van összevont csoport) és a kicsit meg viszed magaddal. Oviban meg megmondod, hogy lehet nem érsz oda a szokásos időben. Vagy 2 külön napon intézed a dolgodat, így hamarabb odaérsz az oviba.
Nem ez az első albérletünk és mindig találtam gond nélkül másikat. Amikor kutyával kerestünk, akkor is találtunk. De volt olyan is, hogy kutya + 1 gyerek... Most meg 2 gyerekkel vagyunk albérletben. Aki keres z talál.
Ha vidéken maradtunk volna, bár lett volna sép kertünk, családi házunk, jó levegő... DE minden reggel 6-kor le kellett volna adnom a gyerekeket a bölcsiben, minden délután mással kellett volna elhoatnom őket, 1,5-1,5 órát utazhattam volna a munkahelyemre, este nem láttam volna őket ébren, ovi, bölcsi, bolt messze, közlekedés katasztrófa és még sorolhatnám. Bár most csak egy lakásban élünk, de az a rengeteg idő, ami vidéken elment volna másra, azt most a gyerekeimre fordíthatom! Minden közel van, nem kell mindenen stresszelnem. Mindenki boldogabb, ha a szülők is boldogok és nem kell az életük minden percét megszervezni, mindig segítséget keresni.
Kérdező!
Sokan tényleg nem értik meg, hogy milyen SEGÍTSÉG NÉLKÜL lenni.
Nekem abszolút nincs senki a férjemen kívül.8 hónapos a fiúnk. Én ált. viszem magammal, de ez nem mindig a legjobb ötlet. Fogorvosnál pl. múltkor 1 órát ültem a székben, szerencsémre az asszisztensnő lefoglalta kis időre a gyereket, mert elkezdett üvölteni.Nehéz.
Mostmár csak a "férjem otthon marad" megoldás van, ami néha nehezen kivitelezhető.
Szerintem vidd őket magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!