Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akiknek abszolut...

Anyukák akiknek abszolut nincs segítsége ti hogy csináljátok ezeket?

Figyelt kérdés

Hogy mentek el pl nődokihoz? Ügyeket hogy intéztek?

3 gyerkőc van , el kellene mennem ügyet intézni és nődokihoz. Fogalmam nincs hogy oldjam meg.

2014. nov. 14. 14:31
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Bocs, de nem vagyok olysn helyzetben h válogassak...

ITt volt lehetőségünk házat venni. (tudod én nekem nem tettek semmit a valagam alá) !

2014. nov. 15. 08:41
 32/42 anonim ***** válasza:
68%
A mi valagunk alá se toltak semmit....ám felelősségteljesen végig gondoltuk mit és hogyan csináljunk.
2014. nov. 15. 09:17
 33/42 anonim ***** válasza:
80%

az enyém alá toltak.Én is szégyelljem magam?

Ne haragudj,bocsáss meg!

2014. nov. 15. 09:57
 34/42 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek voltatok örülök hogy nektek sikerült összehozni
2014. nov. 15. 10:02
 35/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, örülj neki, de másokat nem kell lealázni ennyi...
2014. nov. 15. 10:03
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy jó döntést hoztatok. Nekünk ett volna lehetőségünk vidéken házat venni, de pont azért nem tettük, ami jelenleg a te problémád is. Inkább maradunk m.helyhez közel albérletben még pár évig és így senki nem őrül bele a stresszbe...

A tanácsom meg max annyi, hogy korábban be kell vinni a nagyokat oviba (ált. 6-tól már van összevont csoport) és a kicsit meg viszed magaddal. Oviban meg megmondod, hogy lehet nem érsz oda a szokásos időben. Vagy 2 külön napon intézed a dolgodat, így hamarabb odaérsz az oviba.

2014. nov. 15. 12:55
 37/42 A kérdező kommentje:
Kidobtak minjet az albérletböl és 3 gyerekkel nem lehet találni. Persze rossz döntést hoztam, nyilván jobb lett volna ha az utcán koldulok velük. Nem ismered az életemet. Hidd el jo döntést hoztam, még ha bele is pusztulok. És most megyek felakasztani magam sziasztok
2014. nov. 15. 13:41
 38/42 anonim ***** válasza:

Nem ez az első albérletünk és mindig találtam gond nélkül másikat. Amikor kutyával kerestünk, akkor is találtunk. De volt olyan is, hogy kutya + 1 gyerek... Most meg 2 gyerekkel vagyunk albérletben. Aki keres z talál.

Ha vidéken maradtunk volna, bár lett volna sép kertünk, családi házunk, jó levegő... DE minden reggel 6-kor le kellett volna adnom a gyerekeket a bölcsiben, minden délután mással kellett volna elhoatnom őket, 1,5-1,5 órát utazhattam volna a munkahelyemre, este nem láttam volna őket ébren, ovi, bölcsi, bolt messze, közlekedés katasztrófa és még sorolhatnám. Bár most csak egy lakásban élünk, de az a rengeteg idő, ami vidéken elment volna másra, azt most a gyerekeimre fordíthatom! Minden közel van, nem kell mindenen stresszelnem. Mindenki boldogabb, ha a szülők is boldogok és nem kell az életük minden percét megszervezni, mindig segítséget keresni.

2014. nov. 15. 14:05
 39/42 anonim ***** válasza:
79%
Felesleges többet írni a kérdezőnek, mindenféle megoldás fel lett sorolva, neki egyik se jó, hát így járt. A válaszai alapján ráadásul sokkal nagyobb gondok vannak otthon annál, hogyan jut be a városba... Egyébként ha a gyerek beteg lesz akkor is kénytelen leszel megoldani, hogy eljuss A-ból B-be.
2014. nov. 15. 14:18
 40/42 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező!

Sokan tényleg nem értik meg, hogy milyen SEGÍTSÉG NÉLKÜL lenni.

Nekem abszolút nincs senki a férjemen kívül.8 hónapos a fiúnk. Én ált. viszem magammal, de ez nem mindig a legjobb ötlet. Fogorvosnál pl. múltkor 1 órát ültem a székben, szerencsémre az asszisztensnő lefoglalta kis időre a gyereket, mert elkezdett üvölteni.Nehéz.

Mostmár csak a "férjem otthon marad" megoldás van, ami néha nehezen kivitelezhető.

Szerintem vidd őket magaddal.

2014. nov. 16. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!