Nem,mindig van más lehetőség,csak észre kell venni,senkiért sem aláznám meg magam.
2014. nov. 11. 12:09
12/30 anonim válasza:
Ott, ahol semmilyen munka sincs, pénz se lenne arra, hogy kifizessék a prostikat, úgyhogy nem tűnik túl nyereséges vállalkozásnak. :)
Tehát el kell menned más városba, hogy ott legyél prosti. No, de ha már nekivágtál az útnak, kereshetsz más munkát is.
2014. nov. 11. 12:11
13/30 Lencsibaba0121 válasza:
A gyermekemért BÁRMIT megtennék. Ha nem lenne más megoldás arra, hogy pénzt szerezzek és enni adjak neki, akkor igen, még ezt is megtenném. Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ha ne adj Isten ilyenbe kerülnék, akkor gondolkodás nélkül BÁRMIT!!
2014. nov. 11. 12:18
14/30 anonim válasza:
9-es, mert egy hajléktalan, nincstelen, kisgyerekes anya a luxus kategória? :) Ha lakni sincs sehol, akkor nyilván nem flancos szállodai szobában dolgozó, szilikonmellű topmodell a nő.
2014. nov. 11. 12:43
15/30 anonim válasza:
Bármit megtennék mindhárom gyerekemért!Bármit!
2014. nov. 11. 13:05
16/30 anonim válasza:
Ha a gyerekem elete mulna rajta akkor termeszetesen igen.ha semmi mas lehetosegem nem lenne hogy ot eltartsam es enni adjak neki akkor meg prosti is lennek.erte barmit megtennek.
2014. nov. 11. 13:45
17/30 anonim válasza:
Még nem vitt rá a lélek, de komolyan mondom, épp pár hete gondoltam bele, hogy ha elmennék pénzért szexelni milyen jól élhetnénk ahelyett, hogy itt nyomorgok munka nélkül (nálunk Borsodban ez nem szokatlan sajnos).
Jól is nézek ki, a szexben is baromi jó vagyok, a pasik meg ezért mindig hajlandók fizetni.
Csakhát nekem is itt a lányom akit egyedül nevelek, ha velem bármi történne ki vigyázna rá és valljuk be, aki prostinak áll, az a testével együtt az önbecsülését is eladja.
Rohadt világ ez nagyon ahol már az anyukáknak ilyenek jutnak eszükbe annyira éheznek és fáznak :((
2014. nov. 11. 15:45
18/30 anonim válasza:
Nem kellett még ezen gondolkodnom, de gyanítom, hogy ha nem lenne más megoldás, akkor igen, bevállalnám. Ugyanis a gyerekeimért mindent megtennék. Bár amiket felsoroltál még nem lenne erre ok (tehát több kell), de a kérdés lényege gondolom nem ez.
2014. nov. 11. 17:48
19/30 anonim válasza:
Nem lennek soha semmi penzert mindenfele igenytelen,nemi beteg emberrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!