Szakadó esőben hogyan mész párhónapos babával a nagyobb gyermekedért az óvodába? Mi a koreográfia?
Esővédő a babakocsira, ovisnak egy ernyő. Én elázok ilyenkor általában.
Vagy amíg kisebb volt, felkötöttem a hátamra, úgy esernyőztem, akkor nem áztam el legalább. Az ovisomnak van ernyője, csizmája, esőkabátja.
Nem nagy cucc, sietni kell és úgy kell öltözni, persze nem kellemes :S
Korábban: nekem vízlepergetős kapucnis kabát (nem lenne szabad kezem egy ernyőhöz, bőrig ázni meg nem szeretek), a nagynak szintén, meg esernyő, vagy ha nincs kedve ernyőzni akkor csak kapucni fel és hajrá. A kicsi nem tűrte meg magán az esővédőt, úgyhogy ő is esőkabátban ücsörgött és nagyon boldog volt hogy neki is olyan cucca van, mint nekünk. Hidegebb időben jobb volt, csak rádobtam a lábzsákot, az vízhatlan...
Szerencsére nincs messze az ovi, ha nem állunk meg tócsabúvárkodni-bogarászni, akkor kb negyed óra.
Nálunk azóta izgibb, mióta a kisebb is bölcsis, és a babakocsit sem használjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!