Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szakadó esőben hogyan mész...

Szakadó esőben hogyan mész párhónapos babával a nagyobb gyermekedért az óvodába? Mi a koreográfia?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Baba bele a kenguruba, plusz egy esernyő, és sietünk :-))
2012. ápr. 5. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Esővédő a babakocsira, ovisnak egy ernyő. Én elázok ilyenkor általában.

Vagy amíg kisebb volt, felkötöttem a hátamra, úgy esernyőztem, akkor nem áztam el legalább. Az ovisomnak van ernyője, csizmája, esőkabátja.

Nem nagy cucc, sietni kell és úgy kell öltözni, persze nem kellemes :S

2012. ápr. 5. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Babakocsira esővédő, ovisra esőkabát + gumicsizma. Babakocsi aljába ezek beférnek, ha reggel még nem kellett.
2012. ápr. 5. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap így jártunk.Esővédő a babakocsira,magamra kapucnis pulcsi,és esernyő.Az ovisomnak vittem gumicsizmát,és esernyőt.A hazajövetel nem volt egyszerű,mert az ovis a pocsolyákban ugrált,úgyhogy nem győztem hajkurászni,aztán a kicsi elkezdett sírni.Nem volt egyszerű,de hazaértünk valahogy.:)
2012. ápr. 5. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Korábban: nekem vízlepergetős kapucnis kabát (nem lenne szabad kezem egy ernyőhöz, bőrig ázni meg nem szeretek), a nagynak szintén, meg esernyő, vagy ha nincs kedve ernyőzni akkor csak kapucni fel és hajrá. A kicsi nem tűrte meg magán az esővédőt, úgyhogy ő is esőkabátban ücsörgött és nagyon boldog volt hogy neki is olyan cucca van, mint nekünk. Hidegebb időben jobb volt, csak rádobtam a lábzsákot, az vízhatlan...

Szerencsére nincs messze az ovi, ha nem állunk meg tócsabúvárkodni-bogarászni, akkor kb negyed óra.

Nálunk azóta izgibb, mióta a kisebb is bölcsis, és a babakocsit sem használjuk...

2012. ápr. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!