Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudna járni 3 éves gyermekem...

Tudna járni 3 éves gyermekem 1 cm-el nagyobb cipőben, mint az Ő lába?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy megvegyem-e. Vaterán találtam, jóval olcsóbb mint boltban és új.

2012. ápr. 3. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha a lába előtt 3-5 milliméter van, az 1 cm már sok szerintem. De ha van arra pénz, hogy elrakd neki későbbre - figyelembe véve azt, hogy egy következő évszakban jó lesz e az a cipő - akkor vedd meg.
2012. ápr. 3. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Én mindig nagyobb cipőt veszek a lányomnak, és tud benne menni.Az elejét kitömöm,vagy ha elég szoros akkor az sem kell. A téli bakancsból 23-ast vettem neki,mert a 21-es épp hogy csak jó volt rá.

De szandálból ne vegyél nagyobbat,mert abban biztos elesik.

2012. ápr. 3. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy Nike bőr edzőcipőről van szó, alég kemény a felső része meg a talpa is.
2012. ápr. 3. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Én lányomnak most 2 cipője van, amik kb 1 centivel nagyobbak. A sportcipő kényelmes neki, mert a tépőzárral jól össze tudja húzni. A másik, ilyen kis csinos tavaszi, hát az sajnos nem jó így, mert kilép belőle mindig.
2012. ápr. 3. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem sok az 1 cm,biztosan nem is kényelmes,gondolod csak el neked milyen lenne.Olyan cipőt válassz,ami most jó,és kb. 3-5mm-rel nagyobb,az kényelmes és jó benne járni,a nagy viszont árthat,azt mondják a cipőn ne spóroljunk,én eltenném későbbre,ha mindenképp szeretnéd!
2012. ápr. 3. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
a lábméret 3 1 cm az ideális mérete a gyermekcipőnek. ezt ortopéd doki mondta. Salusból, supyból és pedipedből is ilyet vettünk, szépen javul a gyerek lába és szépen is hordjuk a cipőket. amikor már csak max. 1-2 mm van,akkor kell új cipőre váltani.
2012. ápr. 3. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
lábméret+1 cm
2012. ápr. 3. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válasz azért megnyugtató, köszönöm! A többieké is nagyon hasznos volt!
2012. ápr. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!