Az alattunk lakó nő veri a gyerekeit! Ti tűrnétek?
Nemrég költöztünk ide, tízemeletes lakótelep, semmi konkrétat nem tudok a családról. Kb 10-12 évesek lehetnek a gyerekek. Egy hónapja -még jó idő volt- nyitva voltak az ablakok, akkor figyeltem fel, hogy üvölt velük az anyjuk, tompa puffanánok, majd hangos sírások.
Elég gyakorinak találtam, a gyomrom is görcsbe rándult, mikor hallottam a keserves gyereksírásokat.
Nem sokáig bírtam cérnával, tegnap megkopogtattam a radiátort neki, hogy fejezze már be, és tisztán hallottam, ahogy a gyerekekkel üvölt, hogy haggyják abba a hisztérikát, mert már mások is hallják, és még jobban megverte őket, miattam...
Ezt már végképp nem bírtam idegekkel, le akartam menni, de erre a párom letolt, jól össze is vesztünk, hogy miért szólok én ebbe bele, nyílván ördögfiókák a gyerekek, és csak "neveli" őket.
De nekem az ösztöneim nem ezt súgják, viszont a gyerekeknek sem akarok még nagyobb bajt! Meg persze a férjemmel sem akarok konfliktust emiatt, de úgy utálom ezt a hülye szokást, hogy homokba dugjuk a fejünket!
Szólj a védőnőnek, biztos, hogy segít.
Azok, akik meg arra bíztatják a kérdezőt, hogy dugja homokba a fejét, üzenem, hogy ássák el magukat, senkiházi sz** ok!
Nem írnék véleményt, azt már megtették előttem. De nekem az jutott eszembe, hogy talán beszélhetnél a szomszédokkal.
Ha ők is igazolnak téged, akkor máris nem a levegőbe beszélsz. Illetve lehet ők tudnak többet is, ismerik a család történetét stb.
Persze ne verd nagy dobra, de talán ez is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!