Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az alattunk lakó nő veri a...

Az alattunk lakó nő veri a gyerekeit! Ti tűrnétek?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk ide, tízemeletes lakótelep, semmi konkrétat nem tudok a családról. Kb 10-12 évesek lehetnek a gyerekek. Egy hónapja -még jó idő volt- nyitva voltak az ablakok, akkor figyeltem fel, hogy üvölt velük az anyjuk, tompa puffanánok, majd hangos sírások.

Elég gyakorinak találtam, a gyomrom is görcsbe rándult, mikor hallottam a keserves gyereksírásokat.

Nem sokáig bírtam cérnával, tegnap megkopogtattam a radiátort neki, hogy fejezze már be, és tisztán hallottam, ahogy a gyerekekkel üvölt, hogy haggyják abba a hisztérikát, mert már mások is hallják, és még jobban megverte őket, miattam...

Ezt már végképp nem bírtam idegekkel, le akartam menni, de erre a párom letolt, jól össze is vesztünk, hogy miért szólok én ebbe bele, nyílván ördögfiókák a gyerekek, és csak "neveli" őket.

De nekem az ösztöneim nem ezt súgják, viszont a gyerekeknek sem akarok még nagyobb bajt! Meg persze a férjemmel sem akarok konfliktust emiatt, de úgy utálom ezt a hülye szokást, hogy homokba dugjuk a fejünket!

2014. nov. 9. 19:37
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim válasza:
62%

Ne haragudj kérdező, de a megérzéseimre hallgattam!!!

(#27)

2014. nov. 9. 21:31
 32/55 anonim ***** válasza:
56%
Itt tanultam, nem számítanak a tények, nem számít ki, mit gondol, nem számít a logika! Az a lényeg, amit én megérzek! Én meg így éreztem...
2014. nov. 9. 21:34
 33/55 anonim ***** válasza:
46%
Igen, vannak megérzések! És és lehet hallani, a hangokból, hogy a gyerek csak hisztizik, vagy verik. A nők talán erre kifinomultabbak. Én hiszek a kérdezőnek, és én is nehezem viselem, ha gyereket, állatot, bárkit, aki gyengébb és kiszolgáltatott, és bántanak.
2014. nov. 9. 21:36
 34/55 anonim ***** válasza:
49%

Én meg hiszek a megérzéseimben, hogy lepontozott!

Gondolom, az mentalitása ilyen, de az egész környezetével szemben!

2014. nov. 9. 21:39
 35/55 anonim ***** válasza:
51%

Föltettem neki egy kontra kérdést, amire nem volt hajlandó válaszolni, viszont a következő frissítéskor nulla pontom volt... Azóta emelkedett valamit...

Ez a logika lenne, de a megérzésem a fontosabb...

2014. nov. 9. 21:43
 36/55 A kérdező kommentje:

27-es, rendben, értem a cinizmusodat. Azt pedig, hogy provokálni akarsz, érzem(!).

Annyit mondok, hogy én nem kívánom Neked, hogy napi szinten gyerekek zokogását hallgatsd. Ne csinálj ebből viccet kérlek, mert nagyon nem az. Szégyelld magad!

2014. nov. 9. 21:44
 37/55 anonim ***** válasza:
54%

Elárulhatom, hogy van két gyermekem, négy unokám, soha nem bántottam egyiket sem!!!

Attól, hogy rámpirítassz, nem változtat semmit azon, hogy egy szubjektív megérzésre alapozol egy olye vitát, ami esetleg a gyámhatóságra tartozna! Nincs miért szégyellnem magam, mert a szégyenkezésem alapja is az lenne, hogy nem veszem figyelembe csupán azt, hogy te úgy érzed! Igaz alá is támasztották kemény logikával, "a nőknek jobbak a megérzéseik"!

A cinizmus az, amit te csinálsz, hogy ledorongolod azokat, akik nem veszik készpénznek a megérzéseid! Igen, sajnos sok-sok embert elégettek így máglyán a középkorban! Már senki nem is keresi az ártatlanságukat! A hangadó rámutatott, hogy ott a boszorkány, a birkanép, meg elégette...

2014. nov. 9. 21:51
 38/55 anonim ***** válasza:
40%
Hát én sem csinálnék viccet, mert rohadtul nem tudnék abban a tudatban élni, hogy 1-2 emelettel lejebbe egy gyerek szenved!!!!!!!
2014. nov. 9. 21:53
 39/55 anonim ***** válasza:
56%

Ebban az a vicc, hogy nem tudjuk, hogy szenved!!!

Ha szenved, tegyünk ellene, de győződjünk meg arról, hogy így van-e?!

A gyámhatóságnál tanúvallomásként nem fogják figyelembe venni azt, hogy egy csomó b... ember mellém állt, oszt' azé gyöttem, a többi meg megérzés! Az sem biztos, hogy szenvednek... Már sohasem fogjuk megtudni...

2014. nov. 9. 21:57
 40/55 A kérdező kommentje:

Még egyszer megkérdezem, kit dorongoltam le? Te most tényleg veszekedni akarsz velem, mert 2 ártatlan gyereket védeni akarok?

Te jó ég! Kit érdekelnek a hülye pontjaid! Gyűjtöd őket? Menj már máshova veszekedni a pontjaiddal együtt!

A többieknek köszönöm, és ha dorongolást véltek felfedezni részemről, elnézést kérek. Tényleg tanácstalan voltam, nem szívesen avatkozok én sem mások életébe, de ez most más.

2014. nov. 9. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!