Vannak itt olyan kismamák akik Tolnaiak v Szekszárdiak? Mi a véleményetek a Szekszárdi szülészetről?
Szia!
Én ott szültem tavaly márciusban.Kőszegi volt az orvosom meg voltam vele elégedve.Én 3hetet voltam bent.A szülésznő aranyos volt,gázt kaptam,a doki jó volt.A csecsemő osztályon volt egy két fapofa nővérke de ott is voltak aranyosak.Szerintem nem adtak elég segítséget,nem igazán mutattak meg mindent a nővérkék...volt olyan nővérke aki,szülés után 3 órával hozta a babám,és nagyon ki voltam merülve(18órát vajúdtam),és szóltam neki hogy segítsen megemelni a fiam,hogy a mellemre tehessem, mert ahoz nem volt erőm,ő meg húzta a száját....na mindegy:)!
Most szültél ott,vagy most fogsz?Ha van kérdésed írj!
Szia!
Én most vagyok 39 hetes, Szekszárdon fogok szülni, nincs fogadott orvosom, kíváncsi vagyok mi lesz. Hallottam jót is rosszat is. Most hogy közeledik egyre több aggályom van, remélem nem lesz semmi baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!