Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pécsiek, mi a véleményetek az...

Pécsiek, mi a véleményetek az "új", összevont szülészetről a klinikán?

Figyelt kérdés
Nincs túl nagy zsúfoltság? Milyen a gyerekágy?
2010. júl. 27. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
hu erre én is kíváncsi lennék. Annyit hallottam, hogy a terhesség alatti vérvételeken meg a szűréseken nagyon sokat kell várni:(
2010. júl. 27. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most szültem 3 hete, nagyon rendben volt minden. A szülőszobák klímásak, a dokik-szülésznők kedvesek, és amikor én voltam, nem is voltak sokan. A gyerekágy is kényelmes, otthonos (képek a falon, szép függöny, minden szobában külön fürdő, és nem az a full fehér csempés, stb...) és ott is nagyon kedves és segítőkész mindenki. Egyedül a kajs volt iszonyú gyenge, de azt ki lehet bírni!:) könnyű és gyors szülést, aztán boldog babázást nektek!:)
2010. júl. 28. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
bocsánat: a kaja volt gyenge
2010. júl. 28. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!