Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit adtok a babátokra, amikor...

Mit adtok a babátokra, amikor sétáltok? Overált?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, az enyém overálban van. Hiába süt a nap, hideg van.
2014. nov. 4. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen overálban viszem ki sétálni (2hós).
2014. nov. 4. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
15 fok alatt a vékony otthoni ruhára ilyen szőrös overált adok, a fölött az otthoni ruhára farmert és dzsekit.
2014. nov. 4. 10:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál :)

Már megfordult a fejemben a bundazsák,13 hónapos a fiam,de olyan hideg szél fúj...takaró lehet kevés neki,tegnap is nyugtalan volt a babakocsiban.Bár kicsit örökmozgó is,szeretett volna sétálni :)

Akkor már én is bátrabban adom rá az overált :)

2014. nov. 4. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak egy jól láthatósági mellényt adok rá, úgyis mozog sokat, nem fázik közben :D
2014. nov. 4. 10:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ :)

Én is dzsekiben vittem ki pl. tegnap,talán fázhatott... ma délután overálban megyünk a tesóért oviba :)

2014. nov. 4. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Most jön a melegebb idő, szerintem most nem kell overál.
2014. nov. 4. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Nalunk 16 fok van és süt a nap, meleg szél fúj.

Hosszú ujjú body, pulóver, átmeneti kabát. Harisnya, vékonyan bélelt nadrág, cipő.

10 hónapos

2014. nov. 4. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én bármilyen kabátot adok rá (van 5 fajta, örököltük) valahogy mindig kint van a dereka, pedig magas derekú nadrágot adok rá. Én végül egy vékony overál mellett tettem le a voksom. Nem vízhatlan anyagból van, hanem farmerból, így nem fülled be. Alá egy harisnyát, zoknit,bodyt és pulcsit vett fel. Most jön a melegebb idő, talán megpróbálom a kantáros kordnadrág + kabát kombinációt is.
2014. nov. 4. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk most 17 fok van kint. 2 éves a lányom. Overált semmiképp a héten. Sapkát kapott, mert fúj a szél, de meleg. Egy bélelt nadrág volt rajta, trikó, hosszú ujjú póló meg egy szőrös kardigán. Pont elég volt a játszótéren is.
2014. nov. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!