Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyermekes anyukáktol...

Több gyermekes anyukáktol kérdeznék?

Figyelt kérdés

an itt olyan anyuka akinek 3 vagy 4 gyermeke van?

mennyi az átlagis jövedelme egy honapra (mindennel együtt)

hány évesek a gyermekek

s hány éves voltál az utolso gyermek születésénél?

2014. nov. 3. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Hát a havi bevételünk 400 ezer körül van, de én nem dolgozom. 3 gyerkőc van, 22 évesen szültem tavaly az utolsót.
2014. nov. 3. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Köszi a lepontozást, igazán megérdemeltem!
2014. nov. 3. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!3 gyermek van 12,10,8 évesek.Átlag jövedelem kb 300 e Ft. 23 éves voltam a legkisebb születésénél.
2014. nov. 3. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

3 gyerek. 6, 11 és 14 évesek. A legkisebbet 33 évesen szültem.

Átlagban 300.000 Ft a bevételünk.

2014. nov. 3. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
3 gyerek, átlagjövedelem 300ezer, 7,6,2 évesek, 39 évesen szültem utoljára.
2014. nov. 3. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én képviselem a csóró családot. 4 gyermekünk van,2 évente születtek a lányok és meglepibe majdnem 17 hónappal a 3. gyerkőc születése után jött világra a fiunk.

20 éves voltam az elsőnél,26 a negyediknél.

7,5 a legnagyobb,5 és 3 éves a két középső és 21 hónapos a legkisebb.

A jövedelmünkről nem tudok írni,mert a Párom vállalkozó,de "csak" a havi húst állja,ha magán rendelésre kell vinni a nagyunkat, a tüzelőt Ő intézi (ezzel is foglalkozik egyebek közt) és hó végén ha muszáj ad a kajába. Az Ő keresete a saját adóira,stb megy el. Amit én kapok már most gyes-t és családit,abból fizetjük a számlákat,vásárolunk és próbálunk élni.

2014. nov. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!