Anyák, akik visszamentek dolgozni, hogy éltétek meg, nehezebbé vált gyes után az életetek?
Nemsokára 2,5 éves lesz a kisebbik gyerekem, tervezek visszamenni a munkahelyemre. Csak közben elköltözött a cég, így a korábbi 15 km autóval (1 óra töm.közl.) helyett 65 km autóval (ami 2,5 óra töm.közl.) amit meg kell tennem, naponta 2x. Szerinted könnyebb lesz? Most nagyjából mindenre van időm, viszonylagos rend van itthon, főzök, mosok, takarítok, néha még a hobbymnak is élhetek.
Én most sem a gyerekeim miatt kelek korán, hanem mert így van időm olvasgatni, felébredni nyugodtan. Gyümölcsöt meg munka mellett is pucolhatok majd' ugyanannyit, mint most, mert az enyémek esténként, vacsora után esznek nagyobb mennyiséget.
Tehát, most egy kényelmes, irodai munkát kell találnom a közelben fél év alatt... Már azt se bánom, ha nem a szakmámba vág, amit imádok és ahol elértem valamit :(
3 éves a lányom, másfél a fiam. Nyár óta dolgozom és klasszisokkal könnyebb az életem. Ugyan sokszor van bűntudatom, hogy "idegen" emberekkel van egész nap, de igyekszem a pozitív részét látni.
Nekem nem könnyű irodai munkám van, hanem rohangálós-stresszelős-fizikai-szellemi 11 órában. A legszuperebb benne, hogy sikerült úgy megoldani a beosztást, hogy amikor én dolgozom, a férjem itthon van és el tudja vinni meg hozni a gyerekeket. Ugyan ez fordítva is igaz. Így amikor szabadnapos vagyok, van időm a háztartással és magammal is foglalkozni, így délután csak agyerekeké vagyok. Uzsi után egyből ott vagyunk értük. Tulajdonképpen az egész családi életünk nyugodtabb lett mióta dolgozom :)
gyerekek oviba, bölcsibe én meg itthon vagyok és olvasok :)
2 hét múlva megyek vissza melózni........másik városba ingázok majd....nem tudom mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!