Van olyan akinek GYES után se hogy sem jött össze a munka keresés?
bár én még gyesen vagyok, de aktív munkakereső vagyok :)
már több helyre felvettek volna, de válogatok.
leginkább az volt a gond, hogy 6 órás munkakörbe tettek volna be a gyerek miatt, de én 8 órában szeretnék visszamenni, kevés az az 50 pár ezer :(
na meg 8 órában is minimálbér fölött szeretnék keresni, gyes előtt dupla min.bért kerestem, és az már 6 éve volt :/
meg 2 olyan állást utasítottam vissza ahova 6ra be kellett volna érni. meg tudjuk oldani, de szeretném én vinni a gyereket.
szóval nem keseredek el, mert azért van lehetőség, de ebben a hónapban még próbálok olyan munkát találni ami tényleg megfelelne nekem, ha nem jön össze akkor novemberben bármit elvállalok :)
ne add fel, legyél kitartó, több helyen nézd az állásokat, csináld meg jól az önéletrajzodat és legyél laza :) sok sikert!
Hú, az elsőt irigylem, biztos nem Borsodban lakik egy hasznontalan OKJ-s képzettséggel, mint én :(
Itt semmi munkalehetőség. Gyerek előtt se volt, most meg szinte lehetetlen.
Legjobb lenne külföldre menni, csak sajnos a gyerek miatt meg van kötve a kezem :((
első vagyok. nem, nem borsod, budapest.
és nem haszontalan okj hanem elég jó végzettség, plusz elvégeztem 3 szakmát az elmúlt pár évben amivel szintén el tudok helyezkedni.
sajnálom, hogy nálatok nincs munka
Sajnos igen. Majdnem 1 évig voltam munkanélküli, mert a kutyának nem kellettem. Aztán most sikerült elhelyezkedni. Pedig nem csak a szakmámban próbáltam elhelyezkedni, plusz még képeztem is magam. Még jó, hogy korábbról volt megtakarításunk, illetve a férjem tudott melózni és nem élünk nagy lábon. Így minden forintot beosztottunk és tudtunk úgy is élni, de most összeteszem a két kezemet, hogy tudok végre én is dolgozni.
Sajnos nálunk ha már vidéki vagyok és van gyerekem, az már eleve egy olyan dolog, ami kizáró ok nálunk. De most állami cégnél sikerült elhelyezkednem, ahol szerencsére ebből nem volt gond.
Az egyik válaszolót meg piszkosul tudom irigyelni, hogy ő még azt is megteheti, hogy válogat.
Csak egyet kérdeznék tőle, hogy ha a 6 órás munkából való fizetés neki kevés, akkor az, hogy otthon ül és csak gyest kap, az több??? Mert szerintem nem. Más a 6 órásnak is baromira örülne, mert több, mint a gyes. De mindegy, ilyen emberek is vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!