Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák Titeket is elkapott...

Anyukák Titeket is elkapott már a karácsonyi vásárlási láz?

Figyelt kérdés

Legszívesebben mindent megvennék a gyerekeknek, olyan vagyok mint egy kiéhezett oroszlán....kb a reklámújságokat 100* megnéztem h minek örülnének a legjobban...hogy mi lenne jó mikulásra, mi lenne jó karácsonyra...

Ti hogy vagytok ezzel??

Mennyit költötök egy gyerekre kb ?

2014. okt. 28. 10:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Lázban nem égek, de már nyitott szemmel járok. :)

Böngészem az újsgokat és az internetet is. Eddig egy társasjátékot már vettem. Általában nálunk családon belül ez úgy van, hogy én megveszem mindenki helyett az ajándékot, aztán kifizetik.

Pl. holnap megyek fel az IKEÁba, ami tőlünk 60 km. Az Auchanban holnaptól akciós egy játék, amit a lányom már régóta szeretne. Így azt megveszem, mert nem járok arra minden héten.

2014. okt. 28. 20:22
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi ma voltunk az auchanba,nem karácsony miatt,de mától játékvásár van,nagyon jó árakon vannak játékok és vettem is egyet,pedig még nem akartam. :)
2014. okt. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!