Anyukák Titeket is elkapott már a karácsonyi vásárlási
láz?
Figyelt kérdés
Legszívesebben mindent megvennék a gyerekeknek, olyan vagyok mint egy kiéhezett oroszlán....kb a reklámújságokat 100* megnéztem h minek örülnének a legjobban...hogy mi lenne jó mikulásra, mi lenne jó karácsonyra...
Egy alkalomra egy ajándékot kap, az lehet picit drágább. Nincs nyolcvan csomag, nincs kétszáz szatyor és hasonlók. Nem értékeli a játékokat, ha van többszáz. Legyen 10, de az olyan! Nem költekezünk (megengedhetnénk az egész újságot, ha úgy akarnánk, bőven), de nem tartjuk értéknek. Az igazán fontos dolgok nincsenek a reklámújságban. Közös programok, sütés-főzés együtt, stb.
2014. okt. 28. 10:46
2/22 anonim válasza:
Én még egyáltalán nem érzem a Karácsonyi vásárlási lázat. 2 gyerekem van, de az egyiknek még novemberben szülinapja lesz, én egyelőre még csak erre koncentrálok. A szülinap után szerintem én is ráállok a Mikulásra meg a Karácsonyra.
2014. okt. 28. 10:47
3/22 anonim válasza:
#2 vagyok: lemaradt, hogy max 10000/gyerek, ennyit szánunk ajándékra szülinapra is, és Karácsonyra is. A mikulás, névnap az kevesebb.
2014. okt. 28. 10:48
4/22 anonim válasza:
Mi ötlet szinten kigondoltunk 3 dolgot, ami szerintünk jó lenne a fiunknak. Egyet tőlünk fog kapni, egyet az egyik nagyszülőktől, egyet pedig a másik nagyszülőktől. Valami apróság még biztos lesz mellé, de szerintem sincs értelme sok mindent összevárárolni, mert akkor egyik sem lesz igazán érdekes.
Az én fiam is olyan, hogy ha kap egy új autót, akkor az nagyon érdekli és azzal játszik, de ha elé öntenék 20 darabot, egyik sem lenne annyira érdekes.
2014. okt. 28. 10:55
5/22 anonim válasza:
Igen,már én is nézegetem.A lányomnak már vettem is egyet.:) 2 gyerekünk van,illetve a férjemnek van egy nagyfia az előző házasságából.10000ft/gyerek,a nagy pénzt kap.2 rokon gyerkőcnek is veszünk ajándékot nekik 5000ft fejenként.Eddig a mikulásnak is nagy feneket kerítettünk,de most lejebb fogom azt adni.
2014. okt. 28. 10:55
6/22 anonim válasza:
Hát engem baromira nem hoz lázba. Majd dec 20-a körül megvesszük a játékokat.
2014. okt. 28. 11:00
7/22 anonim válasza:
még nem hozott lázba, egyelőre a lányom születésnapjára koncentrálok. Karácsonyra 1 nagy ajándékot fog kapni, max. még mellé 1-2 apróságot. Összesen kb. 15e Ft értékben (szülők+nagyszülők)
2014. okt. 28. 11:07
8/22 anonim válasza:
Nem kapott el.
Múlt héten megvettem a karácsonyi ajándékai nagyját (mennyiségre meg árban is), még egy mesekönyvet veszünk mellé és kész. Mikulásra nem kap játékot (de csokit se!)
2014. okt. 28. 11:15
9/22 anonim válasza:
Engem sem kapott el, meg nem is erről szól a Karácsony, téged szeretni fognak a kereskedők, mert amit leírtál, hogy, hogy be vagy indulva, az pont az, amit a reklámok hatásáról várnak:)
Tudom, mert kereskedelemben dolgozok, ráadásul hiper-, multicégnél, úgyhogy csak az számít, hogy pont hogy vedd meg a reklámújságot, semmi más:)
Legalább lesz prémiumom:D
2014. okt. 28. 11:24
10/22 anonim válasza:
Én most kezdtem nézegetni a játékokat, de mi sem 60 csomagot fogunk a fa alá tenni. Mikuláson még nem is nagyon gondolkoztam, de karácsonyra mind a három gyerek kap 2 drágább ajándékot és 1 kisebbet.
(3,5 éves kisfiú és 1 éves ikerlányok anyukája :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!