Szerintetek az apáknak nem rossz, hogy olyan keveset látják a gyereküket?
Figyelt kérdés
Csak belegondoltam, hogy a férjem két hetet volt szabadságon a szülés után, azóta minden nap dolgozik. Lényegében este látja 2-3 órát, meg hétvégén.
Számomra szörnyű lenne, ha ilyen keveset lennék a fiunkkal.
2014. okt. 28. 10:41
31/32 A kérdező kommentje:
Én nem az alaptermészetüket kérdőjelezem meg, csak felmerül bennem, hogy mennyire akarta ő azt a gyereket, ha nem is foglalkozik vele, akár milyen kicsi még. Egy pici babával meg főleg nem kell nagy dolgokat csinálni. Elég, ha odaveszed magadhoz és kicsit nevetgélsz vele, stb. Ha már most nem csinál semmit, később majd kimegy focizni a gépezés helyett?
Szerencsére az én férjemet nem kell "kényszeríteni", hogy velünk töltse az időt.
2014. okt. 29. 19:06
32/32 anonim válasza:
A fiunk kicsinek nem is igényelte, hogy vele legyünk, nem volt rajtung csüngő tipus jobban elvolt egyedül. Focizni biztos soha nem fog vele, mert nem is tud és nem is szereti az tuti az én reszortom lesz, mert én fociztam régen és szeretem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!