Nem kell túl pörögni amit írtam, csak az apa ugyanolyan fontos mint az anya, és fura, hogy tök normálisnak kezeli valaki, hogy az apa érdektelen a saját gyereke felé.
2014. okt. 29. 08:25
22/32 A kérdező kommentje:
Nekem olyan fura, amikor valaki azt mondja, hogy nem tud mit kezdeni egy kisbabával. Az én férjemnek sem volt semmi tapasztalata, mégis tudott vele mit kezdeni, mert a fia és ahogy te is írtad, imádja. Ha más nem, az ölébe vette és "beszélgettek". Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Épp ezért gondolom, hogy rossz lehet neki, hogy ilyen keveset van itthon, mert ő viszont nagyon is szeretne vele foglalkozni. Nem csak úgy, hogy a tévé előtt ül, a gyerek meg majd eljátszik magában.
2014. okt. 29. 13:55
23/32 anonim válasza:
Az a baj, hogy eleve rossz viselkedésmintát hoznak a saját apjuktól. Mint tudjuk, a legtöbb férfi, amióta a világ világ, nem az az otthon ülős, családja körében a tűz körül melegedős fajta. Megvannak ennek az okai. A férfiak önmaguk megvalósításáért küzdenek, a nők a gyerekeikért. Ez persze hatalmas általánosítás, de azért van benne valami, ha az ember beledongol. Ők harcosok, vadászok, mi meg vagyunk a hátország. Persze hogy kinek melyik milyen fontos, arról megoszlanak a vélemények. De hogy mindennek oka van, az biztos.
2014. okt. 29. 14:09
24/32 anonim válasza:
19-es,en ezt nem tűrnem. És akkor te csinálsz mindent egyedül??? Ha visszamesz dolgozni, apuka akkor is gépezni fog munka után, míg te fozol, takaritasz, leckét írsz? Pofátlanság.
2014. okt. 29. 14:55
25/32 anonim válasza:
Már 1,5 éve dolgozom lassan 3,5 éves a fiunk.
2014. okt. 29. 15:00
26/32 anonim válasza:
Aha. És mindent egyedül csinálsz, míg apa gépezik? Frankó lehet.
2014. okt. 29. 15:25
27/32 anonim válasza:
Nagyrészt.
2014. okt. 29. 15:31
28/32 anonim válasza:
Miért nem válsz el? Félre ne érts, az én férjem sem tökéletes, ő is informatikus, szóval ismerős a szitu. Ő is minden munkát bevallal, sokszor nem a pénz miatt, hanem mert szereti csinálni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy hétvégékre kirándulásokat szervezek (állatkert, Pilis túra, ilyen-olyan parkok, és ragaszkodom ahhoz, hogy ott legyen. És ez működik is, sőt, ha kirandulunk, inkább ő foglalkozik
2014. okt. 29. 16:10
29/32 anonim válasza:
A fiúlunkkal, mint én. Itthon ő is sokat gepezik különben. De nálunk a házimunkában is megvan a része, amihez ragaszkodom. Lehet, hogy, hazsartos asszony lka vagyok, de ha semmit nem csinálnank együtt, nem látnám értelmét a közös életnek.
2014. okt. 29. 16:13
30/32 anonim válasza:
Egyrészt nem vagyok a felesége, másrészt meg eszembe sincs. Szereti a fiát, szeret engem, még úgy is, hogy olyan csúnya vagyok, hogy csak na elfogadja a hobbim.
Örülök, hogy találtam valakit aki nem undorodik tőlem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!