Hát ami az én férjemet illeti, amikor velünk van, akkor se a gyerekkel foglalkozik, úgyhogy nem hinném, hogy sír utána...
2014. okt. 28. 12:48
13/32 anonim válasza:
12-es kérdező, nem bántad meg, hogy egy ilyen férfi mellé szültél gyereket? későbbiekben tök sok problémát fog neki egy ilyen apa okozni
2014. okt. 28. 12:58
14/32 A kérdező kommentje:
Mert bölcsödét csak szeptemberben lehet kezdeni, ha a használható időszak meg ennél hamarabb jár le, nem tudsz mit kezdeni a gyerekkel.
Ha én egyszer visszamegyek dolgozni, nem igázhatok, hogy most egy hónapot dolgozom, utána meg megint gyesen vagyok. Másra nem tudom hagyni a gyereket, szóval marad az, hogy az apa nem tudja kihasználni a két hónap lehetséges gyest. Így is fél évet voltam itthon mindenféle juttatás nélkül.
2014. okt. 28. 13:06
15/32 anonim válasza:
Angliában egy ismerősöm meg tudja, oldani az anyaságot is és a munkát is, idegsebésznek tanul,ott nagyon sok támogatást kap ehhez, ami nálunk elképzelhetetlen, Magyarország nem csak nem család barát, hanem kifejezetten akadályokat tesznek az emberek elé ilyenekben is.
2014. okt. 28. 13:17
16/32 anonim válasza:
Hm érdekes kérdés, mert ha másnak szültem volna, az nem ez a gyerek lenne... úgyhogy nem, semmit nem bántam meg!
2014. okt. 28. 13:49
17/32 anonim válasza:
Én kicsit egyet értek 12-essel. Nagyon sok, főleg irodai, jó körülmények között dolgozó apuka inkább minden túlórat bevállal, vagy marad kicsit netezni a munkahelyen , csak ne legyen otthon a gyerekzsivalyban.
2014. okt. 28. 22:05
18/32 anonim válasza:
Az a gyereknek nagyon káros, ha az apa nem tartja fontosnak, hogy foglalkozzon vele, attól még, hogy nem egyedi eset. Nem lenne ennyi lelkibeteg, lelkironcs felnőtt ha a gyerekkorukban nem ilyen szülei lettek volna.
Egyáltalán minek vállal gyereket? Csak mert a szomszédnak is van, vagy legyen aki eltartja majd? Nem értem
2014. okt. 29. 00:10
19/32 anonim válasza:
Apák gyakran nem tudnak mit kezdeni egy kis gyerekkel. Párom imádja a fiunkat, de nagy részt a gép előtt ül, mikor itthon vagyunk. Ebbe persze benne van, hogy nem kicsit gépfüggő, de főleg az, hogy hiába van vele, nem tud mit kezdeni a gyerekkel.
2014. okt. 29. 00:52
20/32 anonim válasza:
Akkor csak az vállaljon gyereket, aki nemcsak családilag és párkapcsolatilag, de anyagilag, egészségileg, ideológiailag stb. is kifogástalan pedigrét tud felmutatni! Mert "minek az ilyennek gyerek"! És ezt tök meg is lehet ítélni egy másfél soros válaszból, nem igaz??? Gratulálok, Mrs. Tökély!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!