Mi játszódik le az ilyen nőkben?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy változhat meg így egy nő a szülés után. Csak a gyerek a téma, ő nem fog dolgozni mert ő anya, és egyáltalán milyen nő az aki nem akar gyereket. A gyereke már három éves de a férje úgy nézz ki hogy félrelép amin persze csodálkozik. Hogy változhat meg ennyire egy nő a gyerekvállalás után?2014. okt. 28. 10:09
2/16 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Nem szeretem a kollektív szidásra buzdítást, és ez az. Ismeretlenül pedig pláne primitivizmus egy ilyenbe belefogni. Foglalkozz olyan dolgokkal, amik rád tartoznak!
4/16 anonim válasza:
Ez ma nem meglepő. Sok nő majomszeretettel csüng a gyerekén.
A férjtől elvárja, hogy hozza haza a pénzt, némelyik még azt is, hogy a férj végezze a háztartási munkát, mert neki a gyerek az élete egyetlen értelme, és nincs ideje semmi másra.
Nem csoda, hogy ennyi a lelépő férj.
5/16 anonim válasza:
Tte ki vagy a sztoriban? A szóban forgó nő? A félrelépő férj? Vagy a háttérben fröcsögő ismerős, akinek semmi köze a dologhoz? Írd meg, utána én is kifejtem a véleményem.
6/16 A kérdező kommentje:
A férjet annyira nem ismerem. 1,2 akkor ti minek válaszolgattok itt? Feltettem egy kérdést nem írtam hogy kötelező rá válaszolni.
2014. okt. 28. 10:16
7/16 anonim válasza:
mindenki annyira boldog amennyire akar, annyira sikeres amennyire akar es annyi szabadideje van amennyit akar. az ilyen nonek az egyetlen igenye a gyermeke tarsasaga es ertheto ha a ferj olyat keres, aki mellett nem csak a 2. lehet. nekem a ferjem az elso, de ha masnal ez nem igy van az az ő dolga, ez ellen epp ugy nem tudsz tenni semmit mintha valaki cigizik. te tudod hogy artalmas es butasag de neki meg nincs kedve valtoztatni.
8/16 anonim válasza:
Számomra pedig nem a férjem az első, hanem a családunk egysége!
9/16 anonim válasza:
Hm, én már hallottam olyat egyik ismerősömtől, mikor megszületett a gyerek, h ő úgy utálja, ha a férj is otthon van. Mert ők ketten a gyerekkel olyan szépen, harmóniában elvannak otthon. aztán hazajön apa és mindent elront.
Amúgy jó házasságban élnek, vagyis kívülről úgy tűnik.
10/16 anonim válasza:
Nem kötelező rá válaszolni, de az 1. és 2. válaszoló úgy gondolja, hogy a más életével ne foglalkozz! Ez az ő válaszuk! És szerintem így gondoljuk többen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!