Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek egy kisbabáról 500...

Minek egy kisbabáról 500 képet csinálni? Komolyan nem értem.

Figyelt kérdés

2014. okt. 27. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Ha a Facebookra posztolt képekröl van szò,amikor egy anyuka posztol a gyerekröl napi min. 10 képet,az nekem is sok!!!

De azzal nincs bajom,söt nekem is van a gépen a lányunkròl KB. 3000 fotò!

2014. okt. 27. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj?

Szerintem nagyon jó ha sok és videó van a gyerekről,az egy dolog,hogy nem töltök fel annyi képet sehova,mint amennyit már csináltam 3,5 éves fiamról az évek alatt,mert annak nem látom értelmét,de a barátok és a rokonok miatt van fent jó néhány,hogy lássák.Nagyon jó visszanézegetni ezeket,nagyon bánnám ha ezt kihagytam volna.

te nem szoktál fényképezni vagy szerinted felesleges megörökíteni egy-egy pillanatot??

2014. okt. 27. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 5 éve született a nagyobbik gyerekem, azóta közel 22.000 db kép készült róla és a kisebbikről nyaralásokkal, utazásokkal együtt. Ez sok? :) Szerintem max a számítógépet zavarja, ahol tárolom őket. Nálunk a gép mindig kint van az étkezőasztalon, hogy fel lehessen kapni. A fb-on van kb 20 kép 5 év alatt a két gyerekről, nem ezért fotózok.
2014. okt. 27. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem több ezer képem van a gyerekeimröl meg ahol jártunk a gyerekekel,de ez csak a gépemen van sehol nincs kiposztolva egy sem .
2014. okt. 28. 06:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm facebook-on,hogy amikor kisebb volt a gyerek kb. 2 nap alatt 60 fényképet rakott fel,ahogy pislog,kivan nyitva szája,aztán becsukja,cumizik,nincs cumi a szájába.Mint egy sorozat fotó.Most már olyanokat rak fel,hajnali 3-kor!,hogy hütőfürdő tök csupaszon a gyerek a kádban!?Engem személy szerint nagyon felhúz,mert a kutya se kiváncsi rá!Más is mondta már,hogy idegesítí őt is!
2014. okt. 28. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Aki napjában több fotót is kitesz a fb-re,azt én sem értem.

DE hetente legalább 2x teszek ki a gyerekekről,mert pl ébredés után olyan feje volt a lassan 21 hónaposomnak,hogy azt másnak is látnia "kell".

Én speciel itthon töltöm a napjaimat,heti 1x megyek el barátnőzni,akivel ráadásul egy napon születtek a fiaink, vagy ha nem Hozzájuk megyünk a Fiammal,akkor a Párom mamáját látogatjuk meg,aki 79 éves és örül nekünk. Az én rokonságom,régi barátok... akik fontosak nekem,nem itt laknak. 8,5 éve van akivel nem találkoztam személyesen,mert nem tudtunk találkozni! Szeretném,ha ezekről a pillanatokról nem maradnának le Ők sem!

Azt,hogy egy szülő miért tesz ki hetente többször képet a gyerekéről/gyerekeiről,azt addig nem fogod megérteni,amíg nem lesz sajátod,akit rajongásig szeretni fogsz!

Azok a szülők akik túlzásba viszik a gyerekposztolást, csak mérhetetlenül büszkék,meg akarják naponta mutatni a Világnak hogy mennyire nagy boldogság nekik a gyerek,mennyire imádják! Azt akarják,hogy mindenki lássa és elismerje hogy milyen édes gyermekük van.

2014. okt. 28. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Na akkor erre varrjatok gombot, én meg nem is vagyok fönt a facebookon, magamnak csinálom a képeket meg a gyereknek... Eszembe nem jutna a családi pillanatainkat vadidegenek elé tárni.
2014. okt. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!