Milyen idő különbséggel vállaltatok babát a közeli barátnőiddel?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 15:45
1/9 anonim válasza:
Ők 20-24 évesen én 33 évesen, soha nem volt ez gond.
2/9 anonim válasza:
Ki mikor találta meg a szerelmet.
3/9 anonim válasza:
én most szültem, egyik közeli barátnőmnek sincs babája és nem is tervezik.
4/9 anonim válasza:
Egyszerre vagyunk terhesek, mindketten májusban szulunk :)))) egyébként neki van mar egy kislánya , nekem ez az első. Ő 26 évesen szülte az elsőt, en 29.
5/9 anonim válasza:
23 évesen szültem, a legjobb barátnőim közül még nem nagyon lesz senkinek pár évig babája, pedig szeretnének, csak sajnos a szerelemben nem nagyon volt eddig sikerük. Remélem a második babámmal majd akkor lehetek nagyjából terhes, amikor ők is azok lesznek.
6/9 anonim válasza:
4 közeli barátnőm van,az egyikünk viszonylag korán 21 éves korában szült,azóta már 2 gyermeke van.A következő én leszek aki hamarosan szül.A másik 3 barátnőmnél még egyenlőre nincs olyan párkacsolat ahol esetleg lehetne,az egyikük kifejezetten azt mondja,hogy nem is akar.Van egy új barátnőm is akit akkor ismertem meg mikor áprilisban ebbe a városba költöztünk.Ő pont 3 hónappal van későbbre kiírva mint én.
7/9 anonim válasza:
Három jobb barátnőm van, és a gyerekvállalást leginkább a párkapcsolataink függvényében terveztük. :)
Mind 31 évesek vagyunk.
1. barátnőm még nem szült (még nem találta meg az igazit)
2. barátnőm (21 és 24 évesen szült)
3. barátnőm (28 és 30 évesen szült)
Én 26 évesen szültem a elsőt, és nemsokára jön a második baba.
Tehát igazából egymástól független időpontokban lettünk terhesek.
8/9 anonim válasza:
Az egyikkel 2 év különbséggel, a többieknek még nincs gyerekük. De az biztos, hogy egyikünk sem a másik utánzása miatt vállalt gyereket, már nem vagyunk ovisok ugyanis. Szóval az, hogy a másiknak már van gyereke nem volt indok arra, hogy a másik is vállaljon egyet.
9/9 anonim válasza:
Egyelőre hét év :D Mármint az én fiam most lett hét éves, a barátnőimnek még nincs gyerekük, és szerintem mostanában nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!