Hány év különbséggel lettetek édesanyák a legjobb barátnőddel, barátnőiddel?
1. egyik barátnőm szült
2. én szültem, rá 9 hónapra
3. másik barátnőm szült utánam 3 hónappal
A kapcsolatunk semmiben sem változott (de azt hiszem, hogy ez nem is olyan meglepő, bőven volt közös témánk :))
Egy hónap különbség az egyik barátnőmmel, a másikkal 4 év.
Kapcsolatunk változó, hol gyakrabban,hol alig találkozunk.
Azzal, akivel egy hónap különbséggel szültünk, keresztszülei lettünk egymás babáinak.
Barátnőm lánya es az en lányom közt 5 hét van :)
Uncsi tesóm aki a legjobb barátnőm is egyben akivel mar pici korunk óta egyszerre szerettünk volna babát . Annak ellenére hogy nem terveztük úgymond mostanában egyszerre a terhességünknél 4 hét különbség volt. Ő hamarabb szülte 1 hónappal , en tulhordtam 1 hetet igy 9 hét van köztük :)
Azt elfelejtettem hogy nagyon jo akar sokatmi olyan mint volt ha nem jobb :)
Uncsimnak amikor terhesek voltunk minden nap beszéltünk :) és azóta is :)
A gyerekkori barátnőm kislánya és a kisfiam között 5 hónap van. Ő szült előbb.
Most várom a második babánkat és van egy másik barátnőm, ő is pocakos. 1 nap!! van köztünk. :) Kíváncsi vagyok, hogy alakul majd, lehet egy napon fogunk szülni. :)
Egyébként akikkel baráti kapcsolatban állok, már mindenkinek van gyereke. Van ahol csak 2 hónap van a fiam és a másik gyerkőc között.
A gyerekkori barátnőm 1,5 évvel szült később, mint én.
A két felnőtt barátnőmmel pedig pont úgy jövünk sorba,hogy 3-3-3 hónap van a gyerekeink között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!