A hiúság. Tinikorban hulla ciki lesz. Egy barátnőm műkörmöt csináltatott a lányának, persze szolid, rövidet, egy fél év múlva került le, már nem rágta.
Ha lelki stressz okozza, nem megszokás, akkor meg azt kell a helyére tenni, akár pszichológus segítségével is.
tinikorban tényleg hulla ciki volt mégsem bírtam róla soha leszokni. és felnőtt korban még hulla cikibb.
műkörmösre sem volt lóvé.
én vettem ezt a keserű körömlakkot, le ugyan nem szoktatott, de amikor a számba vettem a kezem, néha emlékeztetett rá hogy ne rágjam le a körmöm. ha 1-2 hétig meg bírtam állni, utána annyira örültem neki, hogy kibírtam akár 3-4 hétig is hogy ne rágjam, annyira tetszett hogy nő és szép.
De aztán beszakadozott a mosogatástól, és ha már egy letört, nem bírtam megállni, hogy a többit ne rágjam le :( szar ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!