Hogyan állítsam le a védőnőt? Már az őrületbe kerget!
le lehet mondani a védőnői szolgálatot, ha úgy érzed, hogy az ő segítsége nélkül is boldogulni fogsz az újszülött babáddal, mert azért első babánál nagyon sok kérdésed lesz, ha most még nem is érzed úgy (tapasztalat).
egyébként abszolút megértelek a mi védőnőnk egy bunkó, nincs jobb szó rá, senkihez egyszerűen nem tud kedvesen szólni. amikor a rendelőben felmerül a neve mindenki rögtön mondja, hogy milyen szörnyű. de ő szerencsére decemberben nyugdíjba megy, ha nem menne akkor én is lemondtam volna.
Én nem akarom lemondani a védőnői szolgálatot, mert itt kell a későbbiekben az oltások miatt. Csak nem tudom, hogyan állítsam le addig, mert ez a mostmár heti szintű észosztása kiakaszt.
Ő nem bunkó csak mindenbe beleszól, még abba is, hogy miért van már etetőszékünk, mikor az csak nyolc hónaposan kell. Meg szerinte már most tápszert kellene iratnom?, nehogy ne legyen tejem.
Nekem kiíratta az összes receptet a gyerekorvossal ameddig kórházban voltam, hozta a tápszer receptet is. Két adag fogyott el az első csomagból (pedig mondta, hogy ne adjam, ha nem muszáj) aztán 4 hónapig rá sem néztünk a tápszerre. Egy rossz tanácsa volt ezzel kapcsolatban csak: hogy tegyem bele a kávémba a megmaradt tápszert! NE tegyétek!
Az etetőszék tényleg csak 8 hónaposan kell, nem mond hülyeséget amúgy. Mi még mindig nem használjuk 7,5 hónaposan.
Nyugiii, majd összehangolódtok. 6 hétig a nyakadra jár, de utána egyre kevesebbet hallasz felőle úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!