Megengednétek a férjeteknek, hogy 6 fokban eső után kivigye a 3 éves a kislányotokat az erdőbe gombát szedni?
Nem értem mi a gond a stílusommal, hiszen nem bántottam meg senkit.
Nem kell engedélyt kérnie semmihez.
Akkor:
Egyetértetek azzal, hogy 6 fokban eső utána férjetek kivigye a 3 éves kislányt az erdőbe gombát szedni?
Amúgy tárgytalan, mert a kérdés kiírása után fél órával "leszakadt az ég"
Olyan nem létezik hogy rossz idő csak nem megfelelő öltözet.
Ne legyen a gyerek nyámnyila.
1. Megengednétek a férjeteknek, hogy 6 fokban eső után kivigye a 3 éves a kislányotokat az erdőbe gombát szedni?
-Igen, megfelelő öltözetben.
2. Egyetértetek azzal, hogy 6 fokban eső utána férjetek kivigye a 3 éves kislányt az erdőbe gombát szedni?
-Igen, megfelelő öltözetben.
Nem szokott engedélyt kérni, és mindig örülök, ha elviszi úgy, hogy nekem nem kell velük menni. A ruházatot szeretem ellenőrizni, szerintem nem tudja, hogy hol tartjuk pl. a gumicsizmáját.
Köszönöm a válaszokat.
A lényeg az volt, hogy beteg kislány, és úgy akarta elvinni.
pffff "A lényeg az volt, hogy beteg kislány, és úgy akarta elvinni."
Nem olvastam végig az összes kommented, csak a kérdést néztem, meg a 21-es helyesbítésed. Ebben semmilyen nagyobb betegségről nem írsz, így gondolom nem komoly, nem lázas, ha az orra folyik, vigyenek zsebkendőt-jó sokat- attól még a levegőre mehet szerencsére.
Ennyire nagy baj, hogy nincs igazad?
A lényeg az volt, hogy beteg kislány, és úgy akarta elvinni...
Akkor így kellett volna kérdezni:
Megengednétek a férjeteknek, hogy 6 fokban eső után kivigye a 3 éves BETEG kislányotokat az erdőbe gombát szedni?
Azert írtam nagy betűvel, hogy feltűnjön, hogy ott az a szó.
Így már másképp hangzik a dolog, bár a megengedni szó még mindig erős.
Tanulj meg kérdezni, akkor olyanok lesznek a válaszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!